Μπάσκετ

BKT EuroCup: Η καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης

Το EuroCup ανακοίνωσε τις δύο καλύτερες πεντάδας της διοργάνωσης, η οποία έχει μπει στην τελική της φάση.

Γκραν Κανάρια και Χάποελ Τελ Αβίβ θα κονταροχτυπηθούν στον τελικό του BKT EuroCup, στο οποίο συμμετείχε και ο Άρης Midea, με τη διοργανώτρια αρχή να κάνει γνωστές τις δύο καλύτερες πεντάδες του φετινού μαραθωνίου.

Ο Τζάρετ Χάρπερ από την Χάποελ Ιερουσαλήμ, ο Ζαν Μοντέρο από την Βαλένθια, ο Τζαλίν Σμιθ από την Μπαχτσεσεχίρ, ο Τζόναθαν Μότλεϊ από την Χάποελ Τελ Αβίβ και ο Φιόντου Καμπενγκέλε από την Βενέτσια, αποτελούν τα μέλη της κορυφαίας πεντάδας.

Την δεύτερη πεντάδα απαρτίζουν οι Ζαβιέρ Σίμπσον (Κλουζ), Τσάμπι Λόπεθ-Αροστέγκι (Βαλένθια), Άντονι Μπράουν (Τουρκ Τέλεκομ), Σέμι Οτζελέγε (Βαλένθια) και Ντέβιν Ρόμπινσον (Τσεντεβίτα).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button