Μπάσκετ
BKT EuroCup: Γκραν Κανάρια και Χάποελ Τελ Αβίβ έδωσαν ραντεβού στον τελικό

Γκραν Κανάρια και Χάποελ Τελ Αβίβ πήραν μεγάλες νίκες στις έδρες των Μπαχτσεσεχίρ και Βαλένθια αντίστοιχα και πήραν την πρόκριση για τον τελικό του BKT EuroCup.
Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας (2/4), η Γκραν Κανάρια κατάφερε να «αλώσει» την Κωνσταντινούπολη, επικρατώντας με 72-76 και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τους τελικούς.
Στον άλλο ημιτελικό, η Χάποελ Τελ Αβίβ του Δημήτρη Ιτούδη κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να αποκλείσει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, Βαλένθια, μέσα στην έδρα της κερδίζοντας με 92-94, χάρη στο μεγάλο καλάθι του Μάρκους Φόστερ 3″, πριν τη λήξη του αγώνα.
Ο τελικός νικητής θα κριθεί στις δύο νίκες, με τη Χάποελ Τελ Αβίβ να έχει το πλεονέκτημα έδρας, αφού είχε τερματίσει δεύτερη στον πρώτο όμιλο της κανονικής διάρκειας, ενώ οι Ισπανοί είχαν έρθει τρίτοι στον ίδιο όμιλο.