Γενικά

Betsson Foundation και Κύπελλο Ελλάδας Betsson στηρίζουν την μικρή Λουκία!

To Βetsson Foundation μαζί με το Κύπελλο Ελλάδας Betsson στηρίζουν την μικρή Λουκία, η οποία αποτελεί και πρέσβειρα των κοινωνικών δράσεων του θεσμού με τον οργανισμό Youthorama!

Η 11χρονη Λουκία προέρχεται από μία πενταμελή οικογένεια που μένει στη Βέροια και έχει γεννηθεί έχοντας ολική τύφλωση. Μία πραγματικότητα που δεν την εμποδίζει φυσικά από το να φοιτά στην Ε’ τάξη γενικού σχολείου της Βέροιας. Ταυτόχρονα, η Λουκία γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά, Ιταλικά, μαθαίνει Γαλλικά και πιάνο, συνθέτει μουσική, κάνει κολύμβηση και χορεύει Χιπ Χοπ.

To Βetsson Foundation μέσω της υποστήριξης στο Όραμα Νέων Youthorama, θα καλύψει αρκετές από τις καθημερινές της ανάγκες που αφορούν τη μη-τυπική εκπαίδευσή της, ώστε να συνεχίσει να κάνει όσα ακριβώς κάνουν τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της.

Η 11χρονη Λουκία αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους, με την επιμονή της και τον τρόπο με τον οποίο υπερκεράζει τις προκλήσεις που της έχουν παρουσιαστεί λόγω της ολικής τύφλωσης.

Είναι μέλος του Youthorama, του οργανισμού που στέκεται δίπλα στους νέους με οπτική αναπηρία, και πρόσφατα πρωταγωνίστρια του video του Betsson Foundation για τη συνεργασία με το Youthorama.
https://www.youtube.com/watch?v=NobESQ921Uk

Το Youthorama υλοποιεί το όραμά του με την παγκόσμια καμπάνια “Μία μπάλα για όλους”, έχοντας δημιουργήσει μια πατενταρισμένη μπάλα ποδοσφαίρου, κατάλληλη για νεαρά άτομα με οπτική αναπηρία, που κουδουνίζει και δωρίζεται. Έχει θέσει ως στόχο να διασφαλίσει ότι οι ειδικές μπάλες θα φθάσουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, προωθώντας τη συμπερίληψη, την ισότητα και την πρόσβαση στον αθλητισμό για όλους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button