Ποδόσφαιρο

Αυγενάκης: Το “όχι” στην οργανωμένη μετακίνηση και το ερωτηματικό για τη μεμονωμένη

Με ανακοίνωσή του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, έκανε γνωστό πως απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του Άρη για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, αφήνοντας…κενά για τη μεμονωμένη μετακίνηση.

Στην ανακοίνωση και στην παράγραφο που αναφέρει για τον αγώνα του Άρη απέναντι στον Παναιτωλικό, δεν αναφέρεται τίποτα για τη μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων του Άρη.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Παναιτωλικού έχει κάνει γνωστό πως δε θα διατεθούν εισιτήρια και θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“-Η απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην Τρίπολη, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2022 – 2023, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Δευτέρα 29-08-2022 και ώρα 19:00 στο γήπεδο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ στην Τρίπολη, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

-Η  απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2022 – 2023, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 28- 08-2022 και ώρα 19:00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας

-Η απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2022 – 2023, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 28-08-2022 και ώρα 21:00 στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button