Reporter724Μπάσκετ
Αταμάν: «Εκτός πλάνων ο Χολμς, ζήτημα του συλλόγου αυτή τη στιγμή»
Για την απουσία του Ρισόν Χολμς από τη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού που ταξιδεύει σήμερα στο Σαράγεβο για τον αυριανό αγώνα (24/3, 20:30) με την Ντουμπάι για την 33η αγωνιστική της Euroleague, τοποθετήθηκε ο Εργκίν Αταμάν, σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της «πράσινης» αποστολής.
Ο τεχνικός του “επτάστερου” εξήγησε: «Ο Ρισόν Χολμς δεν θα είναι στο ρόστερ. Είναι ένα ζήτημα του συλλόγου αυτή τη στιγμή. Νομίζω πως η ομάδα θα σας ενημερώσει για τα νεότερα σχετικά με αυτό».
Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού ευχήθηκε «να μην υπήρχε πόλεμος και όλοι οι άνθρωποι να ήταν ασφαλείς, ώστε να πηγαίναμε να παίξουμε στο Ντουμπάι».
Πέραν του Αμερικανού, για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη (πρόβλημα στη μέση), Βασίλη Τολιόπουλο και Αλέξανδρο Σαμοντούροβ.


