Ερασιτέχνης

Αρβανίτης: “Θα είμαστε μια ομάδα που θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι, όπως και πέρυσι”

Στην εκπομπή του Yellow Radio 101.7 FM, “Μ’όποιον δάσκαλο καθίσεις”, με τον Γιάννη Δασκάλου, φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης.

Για την προσπάθεια της ΚΑΕ Άρης και την αποπληρωμή των χρεών:

“Μετά και την υπογραφή του τηλεοπτικού όταν την πάρουμε και τα χρήματα του στοιχήματος από πέρυσι, όταν έρθουν, θα είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο, θα έχουν διευθετηθεί όλα και θα απομένουν μικρολεπτομέρειες που ίσως πάνε από του χρόνου, πάντως θα έχουμε “καθαρίσει” με όλα όσα μας άφησαν όταν και αναλάβαμε την ομάδα.”

Για την προετοιμασία της ομάδας και της διοίκησης το καλοκαίρι:

“Η δουλεία των διοικήσεων ξεκινά όταν τελειώνει μια σεζόν. Είχαμε να ετοιμάσουμε τον φάκελο της προαδειοδότησης, που έπρεπε τότε να κλείσουμε ό,τι ανοιχτές εκκρεμότητες είχαμε, και ξαναλέω, πως αν είχαμε τα χρήματα από το στοίχημα, όλα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Τώρα είμαστε στην αδειοδότηση από την ΕΕΑ, συνεχίζομε το τρέξιμο, τη δουλειά και την καθημερινή ενασχόληση με την ομάδα.”

Για τα 11 μπαν που έλυσε η ομάδα:

“Μέσα σε 3 ημέρες δώσαμε μια μεγάλη μάχη για να λύσουμε τα μπαν ώστε να πάρουμε τα δελτία μας και να παίξουμε το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Γουλβς. Μέσα σε αυτές τις μέρες κλείσαμε δύο δύσκολες υποθέσεις που μας βασάνιζαν, του Μαρμπλ και του Σανικίτζε, πιστεύω πως με τις συμφωνίες που κάναμε, δε θα δούμε ξανά τις υποθέσεις τους μπροστά μας. Διακανονίσαμε και τον Γιάνκοβιτς και Γκεσεβίτσιους, οι οποίοι συμφώνησαν κοντά σε αυτά που είπαμε εμείς, και πήραν μια προκαταβολή λίγο πάνω από το 30% του ποσού τους, με το υπόλοιπο να καλύπτεται σε 10 δόσεις.”

Για το τηλεοπτικό:

“Εμείς θα κυνηγήσουμε αυτό που αξίζει στην ιστορία του Άρη αλλά και στην εμπορική του αξία, θα είμαστε κοντά στα νούμερα που ακούγονται (περίπου 450 χιλιάδες ευρώ) και ο Άρης μετά από χρόνια θα πάρει ένα αξιόλογο ποσό στα τηλεοπτικά.”

Για το αν μπορεί να γίνει ανάκληση δελτίων αν επανέλθει κάποιο μπαν:

“Πέρυσι, επειδή κλείσαμε τα μπαν με την εγγύηση της ΕΟΚ και της ΦΙΜΠΑ, με την εγγύηση να σημαίνει πως μπορούν να μας “απειλήσουν” όχι με χρήματα, αλλά με ανάκληση των δελτίων.

Φέτος, φροντίσαμε τα “μεγάλα αγκάθια” μας, να τα κλείσουμε από τώρα, και τις πιο “εύκολες” υποθέσεις να τις αφήσουμε ώστε να μην μπορέσουμε να κινδυνεύσουμε μέσα στη χρονιά.”

Για τα μπαν της ΑΕΚ:

“Έτσι είναι, απαιτείται λογικά 1 εκατομμύριο ευρώ, αλλά η ΑΕΚ θα πρέπει να δει τι θα κάνει η διοίκηση της ομάδας.”

Για τον Δημήτρη Πρίφτη:

“Με τον Δημήτρη αλλά και όσους συνεργαστήκαμε από το 2012, από όταν εμφανίστηκα στα κοινά της ΚΑΕ, έχουμε ήδη μιλήσει και θα βρούμε τι θα κάνουμε, έχει στείλει επιστολή ώστε να μην υπάρξει μπαν, έχουμε συνεννοηθεί ώστε να περιμένουμε για το τηλεοπτικό και έπειτα να δούμε τι θα κάνουμε, εγώ έχω πει σε όλους ότι τα λεφτά τους θα τα πάρουν από την ομάδα.”

Για το παιχνίδι με τη Γουλβς και το πως βλέπει την ομάδα για τη νέα σεζόν:

“Συμμετείχαμε σε αυτή τη διοργάνωση για να βοηθηθεί αγωνιστικά ο Άρης, σε αυτή τη διοργάνωση είχαμε αγωνιστεί μια φορά και για αυτό ήμασταν τόσο πίσω στα προκριματικά.

Παίξαμε με μια ακριβή ομάδα, χάσαμε και συνεχίζουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Εγώ πιστεύω πως ο Άρης και φέτος θα είναι όπως και πέρυσι, μια ομάδα που θα παλεύει όλα τα παιχνίδια και θα μπαίνει στο παρκέ για να κερδίσει. Ο κόσμος θα δει πράγματα, είναι νωρίς για συμπεράσματα, όπως και πέρυσι δεν πρέπει να βιαζόμαστε.

Η ομάδα έχει ενισχυθεί με καλά πρόσωπα και προπονητικά, αλλά και μέσα στο παρκέ και με το ελληνικό στοιχείο και με τον Τολιόπουλο και με τον Καββαδά.”

Για τους rookies:

“Θέλουν χρόνο, παίξανε στην ουσία το πρώτο τους επίσημο επαγγελματικό παιχνίδι, εκτός έδρας, θέλουν χρόνο, φαινόταν πως ήταν…έξω από τα νερά τους, αλλά όταν φεύγεις από μια χώρα, από το κολέγιο και έρχεσαι σε μια ομάδα με απαιτήσεις, είναι λογικό, θα δούμε ωραία πράγματα απλά χρειάζεται λίγη υπομονή, όπως και πέρυσι με τον Κάουαν, ο οποίος έδειξε την πραγματική του αξία μετά τον Νοέμβριο.”

Για το Παλέ:

“Αυτή τη στιγμή θεωρώ πως δεν πρέπει να κινηθούμε για το Παλέ. Καταλαβαίνετε πως όταν γίνει η παραχώρηση δε θα μπορεί να πληρώνει ο Α.Σ. ή η ΚΑΕ ένα τόσο μεγάλο ποσό Φυσικού Αερίου και ΔΕΗ, πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα συνεχίσει η κατάσταση με τις πηγές ενέργειας, δε μπορούμε και δεν πρέπει να κινηθούμε ακόμα.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button