Ποδόσφαιρο

Απίθανες καταγγελίες από πρώην παίκτη του Άρη: “Φοβάμαι για την ζωή μου”

Καταγγέλλει απίστευτες καταστάσεις… – Ποια η απάντηση από τον Ιωνικό

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας κινήθηκε νομικά κατά του Ιωνικού, ζητώντας την αποδέσμευση του από την ομάδα. Μάλιστα ο 33χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος παλαιότερα πέρασε από τον Άρη, κατήγγειλε την ΠΑΕ για απειλές και εκβιασμούς προς το πρόσωπο του.

Χαρακτηριστικά στη σχετική καταγγελία που κατέθεσε στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ κάνει, μεταξύ άλλων, λόγο για «εκβιασμό» που του έγινε ώστε να λύσει το συμβόλαιό του και ότι λόγω της παρουσίας τεσσάρων «εύσωμων», όπως τους χαρακτηρίζει, ανδρών φοβήθηκε για τη σωματική του ακεραιότητα, κάτι που τον οδήγησε ώστε να εγκαταλείψει το γήπεδο της Νίκαιας «σκαρφαλώνοντας σε τείχους», όπως ανέφερε σχετικά. Mεταξύ άλλων, τόνισε:

“Φοβάμαι για την σωματική μου ακεραιότητα και την ζωή μου. Επομένως δεν μπορώ να συνεχίσω μια συμβατική σχέση με απειλές, εκβιασμούς και ωμή βία που την προκαλεί αποκλειστικά και μόνο η ΠΑΕ δια των προστηθέντων και των μελών αυτής. Το γεγονός ότι σήμερα είμαι σώος και υγιής το θεωρώ θαύμα καθώς εάν δεν κατάφερνα να δραπετεύσω είναι δεδομένο ότι θα είχα υποστεί βλάβη της υγείας μου και εξαναγκασμό στην υπογραφή μιας λύσης συμβολαίου που με τους όρους που θα μου επέβαλλε η ΠΑΕ δια μέσου του προέδρου της Ιωάννη Τσιριγώτη.

Δηλαδή να λάμβανα ποσό ευρώ 10.000 ευρώ αντί για 65.000 που δικαιούμαι. Κατόπιν των ανωτέρω αφόρητων καταστάσεων, ένιωσα εσωτερική αναστάτωση και πίεση, οι παλμοί της καρδιάς μου χτυπούσαν δυνατά και, φοβούμενος για την υγεία μου, απευθύνθηκα σε όποιον γιατρό μπορούσα εκείνη τη στιγμή να βρω και, εντέλει, με εξέτασε ο ιατρός – παθολόγος Ηλίας Μούμτσιος, ο οποίος διαπίστωσε ότι έχω «ταχυρυθμία και αύξηση αρτηριακής πίεσης καθώς και προκάρδιο άγχος συνέπεια τραυματικού επεισοδίου τελευταίων ωρών”.

Από τη Νεάπολη, αναφέρουν πως ο Πλατέλλας θεωρείται παίκτης του Ιωνικού και δεν υπάρχει κάποια οφειλή. Η ΠΑΕ όσο και τα πρόσωπα που έχει καταφερθεί εναντίον τους επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button