Μπάσκετ

Αντίστροφη μέτρηση για τα διαρκείας!

Τι γίνεται στο συγκεκριμένο θέμα

Συνεχίζονται οι επαφές για την απόκτηση τριών ακόμη ξένων σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ωστόσο στην “ατζέντα” υπάρχουν κι άλλα θέματα για τον Άρη. Ένα από αυτά είναι τα εισιτήρια διαρκείας για την νέα σεζόν. Το προσεχές διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα διαρκείας για την αγωνιστική χρονιά 2022/23.

Στον Άρη περιμένουν στήριξη από τον κόσμο στο συγκεκριμένο θέμα, με τους “κίτρινους” να έχουν ενισχυθεί αγωνιστικά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και να θέλουν τους φίλους των “κιτρίνων” στο πλευρό τους.

Στόχος είναι να υπάρχει η ίδια πετυχημένη “συνταγή” με πέρυσι, δηλαδή μια ομάδα που θα “παλεύει” όλα τα παιχνίδια και ήταν χαρακτηριστική η “τοποθέτηση” του Βασίλη Καββάδα ο οποίος μιλώντας για τον νέο Άρη, τόνισε πως “θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε και φέτος ένα σύνολο το οποίο θα χαίρεται να βλέπει ο κόσμος”.

Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ σημαντικό οι φίλοι του Άρη να στηρίξουν με την αγορά των διαρκείας, κάτι που θα “φέρει” και έσοδα στην ΚΑΕ, στην οποία γίνεται τεράστια προσπάθεια σε διάφορα (ανοιχτά) οικονομικά ζητήματα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button