Ποδόσφαιρο

Aνέλαβε την ευθύνη για την… αποτυχία της Ισπανίας ο Λουίς Ενρίκε

Τι δήλωσε ο τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη συνέχεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Το Μαρόκο έκανε την μεγάλη έκπληξη αφήνοντας εκτός Μουντιάλ την Ισπανία, η οποία… απέτυχε.

Ο Λουίς Ενρίκε πάντως, βγήκε μπροστά για τους ποδοσφαιριστές του, ανέλαβε την ευθύνη του αποκλεισμού ενώ επέλεξε να μη μιλήσει για το μέλλον του στον πάγκο της «Ρόχα».

«Δεν είναι τώρα η ώρα να μιλήσουμε για το μέλλον μου στον πάγκο της Ισπανίας. Την επόμενη εβδομάδα θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο, τώρα είμαστε απογοητευμένοι. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο για το μέλλον μου τώρα, διότι δεν γνωρίζω. Το συμβόλαιό μου λήγει, αν ήταν μόνο στο χέρι μου θα έμενα. Αλλά πρέπει να σκεφτούμε τι θα είναι το καλύτερο για την ομάδα.

Η ευθύνη του αποκλεισμού είναι όλη δική μου, αφού εγώ επέλεξα του ποιοι θα εκτελέσουν τα πέναλτι. Δεν φτάσαμε ούτε στο τέταρτο, ο Μπόνο είναι ένας εκπληκτικός τερματοφύλακας. Οφείλουμε να συγχαρούμε το Μαρόκο, πρέπει να ξέρουμε να χάνουμε. Το ποδόσφαιρο είναι ένα υπέροχο άθλημα, αλλά μια ομάδα μπορεί να νικήσει χωρίς να επιτίθεται.

Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, αλλά θα θέλαμε να δημιουργήσουμε περισσότερο. Το Μαρόκο έπαιξε με πολύ χαμηλά τις γραμμές του και αυτό μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Ήμασταν και άτυχοι στην τελευταία φάση της παράτασης με τον Σαράμπια. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και ζητώ συγγνώμη σε όσους δεν έβαλα να παίξουν. Λυπάμαι για τους φίλους μας, θέλαμε να τους κάνουμε χαρούμενους».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button