Ποδόσφαιρο

Αν στους υπόλοιπους υπήρχε ο “πόλεμος” που δέχεται ο Άρης…

Το ελληνικό ποδόσφαιρο στα χειρότερά του σε όλα τα επίπεδα

Aπό χθες τόσο στον ηλεκτρονικό Τύπο όσο και σε τηλεοπτικά κανάλια, έγιναν αναφορές για το ξεκάθαρο πέναλτι του Αθανασιάδη στον Φαμπιάνο και γενικότερα για την τραγική διαιτητική αντιμετώπιση του Άρη στο ματς με την ΑΕΚ. Ας δούμε και τι έγινε στον έντυπο Τύπο… Παρατηρώντας τα σημερινά πρωτοσέλιδα, κάποιος σε… πρώτη φάση, στον τίτλο, μάλλον δεν θα καταλάβει ότι έγινε διαιτητική “σφαγή”. Για να διαβάσει κάποιος για τα παράπονα του Άρη, πρέπει να το αναζητήσει σε πιο… μικρούς τίτλους. Προφανώς, είναι δικαίωμα του καθενός να επιλέγει τι θα “πουλήσει” προς τον κόσμο.

Αλλά, εάν σε άλλες ομάδες, δηλαδή, στην ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, υπήρχε μια τέτοια απαράδεκτη διαιτησία σαν τη χθεσινή, τι θα γραφόταν; Τι θα γινόταν γενικότερα (σ.σ. και δεν αναφερόμαστε στον έντυπο Τύπο) εάν οι άλλες ομάδες του BIG-5 δεχόταν τον “πόλεμο” που δέχεται ο Άρης φέτος από την διαιτησία; Ένας… χαμός. Θα στηνόταν ένας ολόκληρος επικοινωνιακός “μηχανισμός” για να “πυροβολούν” τους υπεύθυνους για τις διαιτησίες. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια το επικοινωνιακό κομμάτι έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι και πολλές φορές γίνεται το άσπρο… μαύρο ώστε “αντικειμενικά” ΜΜΕ να πείσουν για αδικίες είτε του Παναθηναϊκού, είτε της ΑΕΚ, είτε του Ολυμπιακού, είτε του ΠΑΟΚ.

loading...

Τέσσερις ομάδες που έχουν ευνοηθεί πολλές φορές και αυτό συνέβη και σε -ουκ ολίγους- αγώνες τους απέναντι στον Άρη. Άραγε, ο Τάκης Μπαλτάκος εάν γινόταν ένα ντέρμπι μεταξύ των τεσσάρων συλλόγων, με πολλά παράπονα από έναν από αυτούς τους συλλόγους, θα προχωρούσε σε γραπτή δήλωση για την ΚΕΔ για να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα; Η απάντηση είναι προφανής… Από όπου κι αν το “πιάσει” κανείς, το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι στα χειρότερά του, σε όλα τα επίπεδα. Τα πάντα δείχνουν “στραβά” εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου… Μάλλον, το μόνο που τους απασχολεί είναι να μην “μεγαλώσει” κι άλλο ο Άρης, αφού τα τελευταία χρόνια “ενοχλεί” τους άλλους του “BIG-5”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button