Ποδόσφαιρο

Ακόμα ένα χειρουργείο για τον Γαλανόπουλο

Άσχημα είναι τα μαντάτα για τον Κώστα Γαλανόπουλος, ο οποίος θα περάσει για μια ακόμη φορά την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον χόνδρο του αστραγάλου.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα ταλαιπωρεί τον 23χρονο χαφ εδώ και δύο χρόνια. Έτσι μετά από περαιτέρω εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων δεν ήταν ενθαρρυντικά, αποφασίστηκε από κοινού με το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ να μπει ο παίκτης στο χειρουργείο.

Το ιστορικό του Γαλανόπουλου έχει ως εξής: Ο διεθνής χαφ έχει υποβληθεί σε αρθροσκοπική επέμβαση στον χόνδρο του δεξιού του ποδιού στις 27 Δεκεμβρίου του 2019 από τον Λάκη Νικολάου. Η τότε εκτίμηση ανέφερε πως θα επιστρέψει στη δράση μετά από τρεις μήνες. Τελικά επέστρεψε στη δράση τον Νοέμβριο του 2020, έπαιξε σε 27 ματς, αλλά το καλοκαίρι στην προετοιμασία αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις. Έμεινε για καιρό εκτός, έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της πρεμιέρας και έκτοτε ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Ο Γαλανόπουλος ένιωθε και εξακολουθεί να νιώθει έντονες ενοχλήσεις. Μετά από συζητήσεις, λοιπόν, με τον Νικολάου, εξετάστηκε από τον Ολλανδό χειρούργο, Νικ Φαν Ντάικ, ο οποίος γνωρίζεται προσωπικά και με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ.

Αυτό που απομένει πλέον είναι κάποιες τελευταίες εξετάσεις για να προγραμματιστεί το χειρουργείο. Ο νεαρός μέσος θα χρειαστεί ένα διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών για να επιστρέψει στη δράση, κάτι που σημαίνει, φυσικά, ότι πιθανότατα χάνει όλη τη σεζόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button