Ποδόσφαιρο

“Αυτούς ρώτησα πριν πάω στον Άρη – Είναι ομάδα δίχως προβλήματα πληρωμών”

Τι ανέφερε ο Βέλγος

Για την μετακίνησή του στον Άρη μίλησε ο Βερστράτε. Σε δηλώσεις του στο εξωτερικό, ανέφερε ποιους ρώτησε πριν “έρθει” το οριστικό deal με τον Άρη, επισημαίνοντας πως οι “κίτρινοι” δεν “κουβαλούν” τη φήμη ενός συλλόγου που έχει προβλήματα στις πληρωμές, όπως γίνεται με άλλες ελληνικές ομάδες.

“Όταν έκλεισε η αγορά μεταγραφών στο Βέλγιο, είχαν μείνει μόνο λίγες επιλογές. Θα μπορούσα ακόμα να πάω στην Τουρκία, αλλά η μετακόμιση για να παίξω ποδόσφαιρο στα σύνορα με τη Συρία δεν ήταν κάτι που σκεφτόμουν η οικογένειά μου και εγώ. Ούτε η Σαουδική Αραβία, ακόμα κι αν θα μπορούσα να βγάλω περισσότερα χρήματα εκεί”, είπε ο Βέλγος του Άρη και πρόσθεσε:

“Όταν ο Άρης μου χτύπησε την πόρτα, πήγα αμέσως να ζητήσω συμβουλές από τον Μπιόρν Ένγκελς, που έπαιζε στον Ολυμπιακό. Και από τον Τουρ Ντιρκς και τον Λόρενς Ντε Μποκ από τον Ατρόμητο Αθηνών. Με τον Αλί Σαμάτα που τώρα παίζει στον ΠΑΟΚ, μίλησα για την πόλη. Όλοι ήταν ομόφωνα θετικοί. Επιπλέον, ο Άρης δεν έχει τη φήμη ότι έχει προβλήματα πληρωμών, όπως συμβαίνει μερικές φορές σε άλλους ελληνικούς συλλόγους”. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button