ΑπόψειςΜπάσκετ

Αυτό που κάνει ο Τολιόπουλος δεν αποτυπώνεται σε νούμερα

Ο αρχηγός του Άρη παίζει καταλυτικό ρόλο στο brand της ομάδας.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος έχει συνεισφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην επιτυχία της ομάδας του Άρη. Έχει υπάρξει ηγέτης στα τελευταία λεπτά, έχει πετύχει τεράστια σουτ, έχει οργανώσει με εντυπωσιακό τρόπο και έχει κάνει και πολλά άλλα.

Το ίσως σημαντικότερο από όλα όμως είναι κάτι που δεν φαίνεται στους αριθμούς, είναι η συνεισφορά του Τολιόπουλου στο rebranding του Άρη. Ο Τολιόπουλος είναι ο παίκτης… σημείο αναφορά στους κιτρινόμαυρους. Είναι ο παίκτης για τον οποίο καταλήγουν μικρά παιδιά να έρχονται στο γήπεδο, είναι ο παίκτης που λαμβάνει το μεγαλύτερο χειροκρότημα και είναι ο παίκτης που θυμίζει ότι… ο Άρης μπορεί.

Ο Τολιόπουλος θυμίζει σε όλους ότι δεν επιβάλλεται να είσαι παίκτης του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού για να κάνεις τη διαφορά με την Εθνική. Ότι και στα παράθυρα των Ευρωλιγκάτων αλλά και απέναντι στη Σλοβενία του Ντόντσιτς ένας παίκτης του Άρη μπορεί να ξεχωρίσει.

Ο 28χρονος ασχέτως από την -πολύ σημαντική- αγωνιστική συμπεριφορά είναι ο παίκτης ο οποίος ανοίγει το δρόμο για το αύριο του Άρη.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button