Αυτό που έκανε για πρώτη φορά φέτος σε ντέρμπι
Στο δέκατο ντέρμπι ο Άρης έλεγξε για πρώτη φορά τον ρυθμό με τον τρόπο που θα ήθελε.
Οι κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν με 3-1 από τον Παναθηναϊκό, δείχνοντας παρόλα αυτά μία καλύτερη εικόνα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν και αναγκάζοντας τον Μπόγκναρ να… βάλει το χεράκι του.
Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ένα στατιστικό που άλλαξε σε σχέση με τους εννέα προηγούμενους αγώνες. Έως τώρα ο Άρης σε κάθε ντέρμπι που έπαιξε είχε λιγότερη κατοχή από τον αντίπαλο του. Είχε φτάσει έως και το 48% σε αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ενώ σε πέντε περιπτώσεις ο αντίπαλος του είχε περισσότερο από 60% κατοχή.
Στον προχθεσινό (1/3) αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό η ομάδα είχε για πρώτη φορά σε ντέρμπι φέτος περισσότερη κατοχή από τον αντίπαλο, φτάνοντας στο 58% έναντι 42% του Παναθηναϊκού.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε ότι αυτό ήταν βάσει στόχου που είχε τεθεί και μένει να φανεί αν θα συνεχίζουμε να βλέπουμε τον Άρη να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο.




