Ποδόσφαιρο

Αυτό είναι το ποσοστό των Ονδουριανών που… ψήφισε άμεση επιστροφή του Πάλμα στην Εθνική!

Τον θέλουν πίσω…

Mια… διαδικτυακή “βόλτα” σε ΜΜΕ της Ονδούρας, είναι αρκετή για να διαπιστώσει κάποιος πόσο σημασία δίνουν στη παρουσία του Λουίς Πάλμα στην Εθνική ομάδα της χώρας τους. Υπάρχουν διάφορες αναφορές στον νεαρό του Άρη και στον προπονητή της Εθνικής Ονδούρας, Ντιέγκο Βάσκεθ, μιας και “πλησιάζει” η διοργάνωση του Golden Cup και ο Πάλμα δεν κλήθηκε στα τελευταία δυο φιλικά. Κάτι, μάλλον, που έχει προκαλέσει ανησυχία…

Έχουν “ανοίξει” ψηφοφορίες για το τι θα πρέπει να γίνει με τον Πάλμα και οι Ονδουριανοί φίλαθλοι μέσω των ψήφων τους, “δείχνουν” το “θέλω” τους προς τον Βάσκεθ, σχετικά με την κλήση του Πάλμα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους. Σε ψηφοφορία με ερώτημα: “Θα πρέπει ο Ντιέγκο Βάσκεθ να εξομαλύνει τα πράγματα με τον Λουίς Πάλμα και να τον καλέσει στο Gold Cup 2023”, ήδη το ποσοστό της θετικής απάντησης συγκεντρώνει την ξεκάθαρη προτίμηση των φιλάθλων ενώ πέραν αυτής της ψηφοφορίας, έγινε κι άλλη στην Ονδούρα.

“Τι πιστεύετε για την πιθανή μη κλήση του Λουίς Πάλμα για το Gold Cup;”. Το 75,6% των συμμετεχόντων, έχει ψηφίσει το εξής: “Πρέπει να τον καλέσει (σ.σ. τον Πάλμα)”. Με λίγα λόγια, οι Ονδουριανοί δείχνουν την προτίμησή τους να δουν ξανά τον Πάλμα, αγωνιζόμενος με την Εθνική ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com