Μπάσκετ

Γιατί θέλει «18» μεσεγγυούχους ο Α.Σ. Άρης και όχι «10» που ανέφερε ο Γουλιέλμος

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος μίλησε χθες στο YellowRadio.gr και ανέφερε πως έχει στα χέρια του τα ονόματα των 10 μεσεγγυούχων, κάτι όμως που δεν βρίσκει σύμφωνους τους ανθρώπους του Α.Σ. Άρης.

Οι 18, και όχι 10, που ανέφερε ο Δ.Γουλιέλμος, μεσεγγυούχοι που ζητά και θέλει ο ερασιτέχνης Άρης να αναλάβουν τις μετοχές, δεν έχουν να κάνουν για το πλήθος των προσώπων ή για κάποιο άλλο σκοπό. Το σοβαρό ζήτημα είναι το νομικό, καθώς για να τρέξουν πιο γρήγορα η διαδικασίες μεταβίβασης και να μην υπάρχουν κολλήματα, πρέπει να είναι σε αυτόν τον αριθμό.

Συγκεκριμένα, μετά την αλλαγή της νομοθεσίας, ο έλεγχος του “πόθεν έσχες” από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού γίνεται για ποσοστά πάνω του 5% και όχι 10% που ήταν παλαιότερα.

Ειδικότερα όταν πρόκειται για ανθρώπους που απλά θα “εξυπηρετήσουν” ένα κάλεσμα βοήθειας προς τον Άρη, είναι δύσκολο να μπορέσουν να βοηθήσουν, όταν αυτό θα περιλαμβάνει και κάποιον έλεγχο, που μπορεί να επηρεάσει την προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή.

Η λύση όμως πρέπει να έρθει άμεσα, ώστε ο Άρης να θέσει επί τάπητος τα προβλήματα του, με σταθερή διοίκηση και όσο το δυνατόν γίνεται μεγαλύτερη συσπείρωση και συναίνεση καθώς δεν υπάρχει… δευτερόλεπτο για χάσιμο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button