Ποδόσφαιρο

Να συνεχίσει με συνέπεια, άμυνα και ποιότητα

Η εμφάνιση του Άρη στη Ξάνθη για το ματς του κυπέλλου είναι η ιδανική που πρέπει να παρουσιάζει η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ και στα επόμενα ματς.

Το παιχνίδι στη Ξάνθη έδειξε για τον Άρη κάτι εξίσου καλό με τη νίκη και το «βήμα» της πρόκρισης. Οι «κίτρινοι» γνωρίζοντας ότι έχουν πολλά παιχνίδια μέσα στον Ιανουάριο, έκαναν ό,τι ακριβώς έπρεπε για να είναι πολλαπλά ωφελημένοι.

Έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, καθώς έκαναν ευκαιρίες και κυκλοφορούσαν με πολύ ωραίο τρόπο τη μπάλα αναμεταξύ τους. Αυτό έγινε κυρίως για τη συντήρηση του σκορ αλλά και της… αντοχής τους.

Οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν «οικονομικό» αλλά και «κερδοφόρο» παιχνίδι. Δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, δημιούργησαν ευκαιρίες, έπαιξαν το δικό τους παιχνίδι και πέτυχαν ένα γκολ που τους έδωσε μεγαλύτερο προβάδισμα για τη ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι πολλοί αγώνες του Ιανουαρίου δεν επιτρέπουν στο σύνολο του Ένινγκ να παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο για ολόκληρο το 90λεπτο, μιας που άλλωστε δεν είδαμε rotation, οπότε ο Άρης θα πρέπει να παίρνει αποτελέσματα όπως χθες στη Ξάνθη, με συντηρητικό ποδόσφαιρο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button