Ποδόσφαιρο

Ένινγκ: «Με χαροποιεί όταν παίκτες μας “θυσιάζονται” για το καλό της ομάδας μας-Σήμερα έγινε αυτό που θέλαμε»

Ο Μίχαελ Ένινγκ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά την νίκη του Άρη επί του Βόλου αναλύοντας τα θετικά στοιχεία που παρουσίασε η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»:

«Χαίρομαι για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, δείξαμε εξ’άρχης ότι θέλουμε να παίξουμε επιθετικά, πετύχαμε και αρκετά γκολ. Δείξαμε ότι αν δουλέυουμε έτσι συγκεντρωμένα σαν ομάδα, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Τα «γρανάζια« του τροχού δουλεύουν καλύτερα. Έχουμε όμως μια δύσκολη εβδομάδα, πρέπει τώρα να κοιτάξουμε άμεσα την συνέχεια και το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Για το αν η σημερινή εμφάνιση του Άρη είναι αυτή που επιθυμεί ο ίδιος να βλέπει στον αγωνιστικό χώρο:

Αυτό που θέλουμε είναι στην έδρα μας να παίζουμε επιθετικά, να πιέζουμε πολύ τον αντίπαλο και να σκοράρουμε. Να δείξουμε δύναμη. Σε κάθε ματς αυτό προσπαθούμε, σε κάποια πετυχαίνε σε κάποια άλλα όχι όπως για παράδειγμα το ματς με την Λαμία. Σήμερα έγινε σε μεγάλο βαθμό αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία κυριαρχεί η τακτική, αυτό δεν συνέβη σήμερα. Θέλαμε να κρατήσουμε τον Βόλο μακριά από την εστία μας και το πετύχαμε, ο αντίπαλος δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα, με τους Τόνσο και Ροζ:

Να μην ξεχνάμε φυσικά και τον Δεληζήση, έχουμε πλεονέκτημα με τα ψηλά κορμιά μας ιδιαίτερα στην άμυνα. Ήμασταν αναγκασμένοι στα προηγούμενα παιχνίδια να κάνουμε πολλές αλλαγές στα μπακ μας λόγω των ελλείψεων. Μίλησα με τον Ροζ πριν το παιχνίδι για το αν θα μπορεί να αγωνιστεί ως δεξί μπακ και είπε πως είναι έτοιμος. Αυτό με χαροποιεί πολύ, όταν παίκτες μας «θυσιάζονται» για το καλό της ομάδας μας. Σήμερα οι πειραματισμοί μας στον αγωνιστικό χώρο πέτυχε.

Για το αν έχει υπάρχει προβληματισμός ενόψει Παναθηναϊκού και αν θα γίνουν αλλαγές:

Αυτός είναι ένα πολύ ευχάριστος «πονοκέφαλος» για εμένα, θέλω να έχω τέτοιο πρόβλημα. Δεν είναι μόνο οι 11 που παίζουν, εδώ θέλουμε μια συνολική ομάδα, να κάνουμε ποιοτικές αλλαγές και να αντιδρούμε. Ειπλέον μας δόθηκε η ευκαιρία να ξεκουράσομε ορισμένους παίκτες μας όπως ο Βέλεθ και ο Σάσα. Δεν μπορούμε να πούμε συγκεκριμένα για την Κυριακή.

Για την αλλαγή του Ιντέγε:

Ο ίδιος ζήτησε αλλαγή, είχε κάποιες μικρές ενοχλήσεις. Έκανε ένα μεγάλο άνοιγμα στα πόδια και ένιωσε μια ενόχληση στον τετρακέφαλο, ωστόσο δεν είναι κάτι ανησυχτικό. Λόγω φυσικά και της συνολικής εικόνας του παιχνιδιού, μπορούσαμε εκείνη την στιγμή να κάνουμε την αλλαγή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button