Ο Αϊζάια Τόμας μπορεί να είναι πλέον σκάουτερ στους Μπόστον Σέλτικς, ωστόσο θέλει να αγωνιστεί για μία σεζόν στην Ευρώπη. Μάλιστα, θεωρεί πως θα ήταν ο κορυφαίος γκαρντ.
Ο Αϊζάια Τόμας πριν από μερικούς μήνες επέστρεψε στους Μπόστον Σέλτικς. Όχι ως παίκτης αλλά ως σκάουτερ! Ωστόσο, ο ίδιος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του.
Ο 37χρονος γκαρντ προχώρησε σε ανάρτηση στα social media και έγραψε πως θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη για τουλάχιστον μία σεζόν, ώστε να κάνει… όργια.
«Θέλω να παίξω μπάσκετ στην Ευρώπη για ένα χρόνο! Θέλω αυτή την εμπειρία! Και να… μαγειρέψω τους τύπους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού» ήταν η ανάρτησή του.
Μάλιστα, αργότερα απάντησε σε έναν οπαδό και του έγραψε: «Δεν θέλω να σκοράρω πλέον. Είναι βαρετό. Θα ήμουν ο καλύτερος πόιντ γκαρντ εκεί. Τόσο απλά».


