To… σενάριο του Παλέ με τον Χουάντσο που επαναλήφθηκε με την Εθνική
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο χαμογέλασε τον Φλεβάρη, χαμογέλασε και τον Αύγουστο.
Η Εθνική έπαιζε αγώνα “do or die” απέναντι στην Ισπανία, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να δείχνει να ελέγχει την κατάσταση, αλλά στο τέλος να τα κάνει… θάλασσα.
Μάλιστα παρά την οδηγία για φάουλ, ο Χουάντσο Ενρανγκόμεθ σούταρε τρίποντο στην τελευταία φάση του αγώνα, ευστοχώντας και στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί όμως η Εθνική μπόρεσε να πάρει τη νίκη και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.
Όλο αυτό το σενάριο θυμίζει το τι έγινε στον αγώνα του Άρη απέναντι στον Παναθηναϊκό τον περασμένο Φλεβάρη. Το σενάριο καρμπόν, με τον Άρη να είναι το αουτσάιντερ, αλλά να έχει σχεδόν “κλειδώσει” τη νίκη λίγο πριν το φινάλε. Και τότε η ομάδα του Χουάντσο (Παναθηναϊκός) προχώρησε σε μία απίστευτη ανατροπή, με τον ίδιο να στέλνει το ματς στην παράταση, αλλά τον Άρη να κερδίζει.
Όπως και τότε, έτσι και τώρα στην πλευρά τον νικητών βρέθηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο.


