Μπάσκετ
Μέσα Τολιόπουλος και Κώστας Αντετοκούνμπο για το φιλικό της Εθνικής με την Κύπρο
Χωρίς τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, αλλά με τον Κώστα Αντετοκούνμπο και τον Βασίλη Τολιόπουλο θα παραταχθεί η εθνική Ελλάδος για το σημερινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Κύπρο (24/8, 18:00).
Η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει την Κύπρο σήμερα (24/8, 18:00) στο Telekom Center Athens, στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό της και παράλληλα στην τελική της πρόβα πριν από τις αναμετρήσεις με την Ουκρανία (28/8) και την Ισπανία (31/8) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027.
Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ενώ κανονικά διαθέσιμοι είναι οι Τολιόπουλος και Κώστας Αντετοκούνμπο.
Αναλυτικά οι 13 αθλητές που βρίσκονται στην αποστολή για τον αγώνα με την Κύπρο: Κώστας Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Νάσος Μπαζίνας, Νικ Καλάθης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ντίνος Μήτογλου, Δημήτρης Μωραΐτης, Όμηρος Νετζήπογλου, Κώστας Παπανικολάου, Νίκος Περσίδης και Βασίλης Τολιόπουλος.


