Διεθνή

Η Μοντερέι των Αλμέιδα και Πινέδα νίκησε την Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι

Η Μοντερέι έφτασε στη νίκη με ανατροπή απέναντι στην Ίντερ Μαϊάμι. Ο Ματίας Αλμέιδα ήταν στον πάγκο, ο Ορμπελίν Πινέδα αγωνίστηκε βασικός, όμως ο Λιονέλ Μέσι απουσίαζε.

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η Μοντερέι των Ματίας Αλμέιδα και Πινέδα, νίκησε με 2-1 την Ίντερ Μαϊάμι για τιο Leagues Cup.

Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ ξεκίνησε βασικός και έγινε αλλαγή στο 76’.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 32ο λεπτό με ωραίο εκτός περιοχής του Ντε Πολ, ο οποίος αφιέρωσε το γκολ στον Χόρχε Μέσι που έφυγε από τη ζωή.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν αγωνίστηκε ασφαλώς, αφού ταξίδεψε για την Αργεντινή για την κηδεία του πατέρα του.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Η ισοφάριση έγινε στο 47’, με τον άλλοτε επιθετικό των Ολυμπιακού και Εργοτέλη, Ούγκο Κάιπερς. Ο Ρόσι στην εκπνοή του αγώνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ από κοντά για το 2-1 της ομάδας των Αλμέιδα και Πινέδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button