Μπάσκετ

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απορρίφθηκε πρόταση 600.000 δολαρίων της Ντουμπάι για Γουόκαπ – Τον περιμένουμε στην προετοιμασία»

Η Ντουμπάι έκανε την πρώτη επίσημη κρούση στον Ολυμπιακό για τον Τόμας Γουόκαπ με τους «ερυθρόλευκους» να απορρίπτουν την πρόταση.

Το σίριαλ Γουόκαπ έχει συνέχεια στον Ολυμπιακό. Η Ντουμπάι είναι γνωστό πως παραμόνευε για την περίπτωση του παίκτη καταθέτοντας μάλιστα και επίσημη πρόταση στην ομάδα του Πειραιά με σκοπό την απόκτησή του.

Όπως ενημέρωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, δέχθηκε μόνο μία πρόταση, η οποία ανέρχεται στα 600.000 δολάρια σε δύο δόσεις (300 + 300).

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καν στη διαδικασία συζήτησης της πρότασης, την απέρριψε άμεσα και μάλιστα ενημέρωσε πως περιμένει κανονικά τον Γουόκαπ να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button