YellowRadio.grΒόλεϊ
Βόλεϊ Aνδρών: «Μέχρι τέλος του μήνα αναμένεται απόφαση για την αύξηση των ομάδων»
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται άπαντες στο ελληνικό βόλεϊ περιμένοντας να δούνε τι θα συμβεί με την αύξηση των ομάδων.
Ο Άρης θα βρίσκεται στην τελική φάση των πλέι-οφ ανόδου στην Pre League κόντρα στον Ηρακλή. Το ερώτημα είναι αν η σειρά θα έχει κάποιο διακύβευμα ή όχι. Σε περίπτωση που ανέβουν δύο ομάδες, τότε ο ηττημένος μένει στην Pre League, εάν όμως ανέβουν τρεις αμφότερες οι ομάδες θα πάρουν την άνοδο, ανεξαρτήτου της εξέλιξης της σειράς.
Για το πότε θα ξέρουμε κάτι περισσότερο έδωσε χρονοδιάγραμμα ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος σε πρόσφατες δηλώσεις του λέγοντας:
«Προσωπικά πιέζω την ΕΣΑΠ να κάνουμε τις ομάδες 12, πιέζει η ΕΣΑΠ για τους 5 ξένους, ίσως μέχρι το τέλος του μήνα να αποφασιστεί τι θα γίνει. Δεν μπορούμε να έχουμε πλέον 10 ομάδες, θέλουμε 12».


