Την Κυριακή (01/02) το τρισάγιο στη μνήμη του Άλκη Καμπανού
Ο Α.Σ. Άρης ενημέρωσε με ανακοίνωσή του πως το τρισάγιο στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού θα γίνει στις 11:00 το πρωί, την Κυριακή 01/02 στο σημείο της δολοφονίας.
Αναλυτικά η ανακοίονωση του Ερασιτέχνη:
“Τέσσερα χρόνια χωρίς φως. Τέσσερα χρόνια θλίψης, πένθους και θρήνου συμπληρώνονται την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου από την μαύρη μέρα της εν ψυχρώ δολοφονίας του Αλκη Καμπανού. Ενός 19χρονου παιδιού, που άφησε την τελευταία του πνοή στα σκαλοπάτια της Γαζή, που από τότε φέρει το όνομά του. Οδός Αλκης Καμπανού.
Δεν υπάρχει μέρα στην οικογένεια του ΑΡΗ που να μην θυμόμαστε τον Αλκη. Και δεν θα υπάρξει μέρα που θα τον ξεχάσουμε. Ποτέ.
Αυτήν την Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θα τελέσει τρισάγιο στη μνήμη του Αλκη. Χρέος μας και καθήκον μας είναι να είμαστε εκεί, στον τόπο της τραγωδίας, όσοι μπορούμε περισσότεροι από την οικογένεια του ΑΡΗ.
Για να τιμήσουμε, να υπενθυμίσουμε, να φωνάξουμε, να αλλάξουμε. Για να κρατήσουμε για πάντα ζωντανό τον Αλκη μας.”




