YellowRadio.grΠοδόσφαιρο

Η επιστροφή του Βοριαζίδη στην αποστολή του Άρη

Σε μία από τις ευχάριστες ειδήσεις του χθεσινού Άρης-Λεβαδειακός, ο Μιχάλης Βοριαζίδης, έχοντας ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και μετά από δίμηνη θεραπεία, επανήλθε στις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Ο νεαρός χαφ μπορεί να μην αγωνίστηκε απέναντι στους Βοιωτούς, όμως η παρουσία του και μόνο στην 23αδα του Άρη αποτέλεσε ένα πολύ ευχάριστο νέο. Ο Κοζανίτης μέσος που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι με μεταγραφή από το Αιγάλεω ταλαιπωρήθηκε σημαντικά το προηγούμενο διάστημα, αλλά κατάφερε να βγει νικητής από τη μάχη που έδωσε με το ζήτημα της υγείας του έπειτα από δύο μήνες.

Πλέον υπολογίζεται κανονικά για τα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το κλείσιμο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και αναμένεται να τον δούμε σύντομα να παίρνει ξανά επίσημα αγωνιστικά λεπτά, μιας και η παρουσία του στο ρόστερ δεν εξυπηρετούσε απλώς τον κανονισμό του Κυπέλλου. Ο Χιμένεθ είχε δείξει πως τον εμπιστεύεται και για τα ματς πρωταθλήματος του Άρη, ως μια ποιοτική λύση στο χώρο του κέντρου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button