Επιστροφή στις θετικές εμφανίσεις για τον Άντζουσιτς
Ο Ντανίλο Άντζουσιτς, μετά από ένα μικρό διάλειμμα το περασμένο Σάββατο στο Ιβανώφειο, έδειξε ξανά το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στο Αμβούργο.
Ο Σέρβος είχε ένα off game στο προηγούμενο ματς απέναντι στον Ηρακλή, παραμένοντας άστοχος με μόλις 3 πόντους και 0/6 σουτ (0/4 τρίποντα).
Στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με τους Hamburg Towers ο Ντανίλο Άντζουσιτς επανήλθε στα γνωστά αγωνιστικά του στάνταρ, σημειώνοντας 18 πόντους και “πυροβολώντας” έξω από τα 6,75 μ. με 3/6 τρίποντα.
Ο 34χρονος σούτινγκ γκαρντ του Άρη μάζεψε 5 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ και υπέπεσε σε 2 λάθη αγωνιζόμενος 29 λεπτά, τα περισσότερα από κάθε άλλον αθλητή των κιτρινόμαυρων.
Έφθειρε σημαντικά την αντίπαλη άμυνα κερδίζοντας πολλαπλά φάουλ και βοηθώντας με τον τρόπο του έτσι ώστε οι φιλοξενούμενοι στην Inselpark Arena να σταλούν πιο γρήγορα στη γραμμή της φιλανθρωπίας.
Η συγκέντρωση 18 μονάδων στο σύστημα αξιολόγησης ισοφαρίζει την κορυφαία επίδοση του με τον Αυτοκράτορα (αυτή κόντρα στην Κλουζ) και επιβεβαιώνει πως η κακή βραδιά του στο Ιβανώφειο ήταν μόνο μια μικρή παρένθεση, μιας και ο Σέρβος με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει γνωρίζει πως να ανταπεξέρχεται σε “καυτές” έδρες σαν αυτή που δημιούργησαν χθες βράδυ οι φίλοι του Άρη στη Γερμανία.




