Αγγελούδης: «Δεν βλέπουμε αυτό που θέλουμε, επηρεάζουν και οι απουσίες»
Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Το 10 το καλό» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Αγγελούδης.
Αναλυτικά όσα είπε στον Νίκο Παπαδόπουλο:
Αρχικά ανέφερε:
Η ομάδα δεν μας κάνει τα χατίρια, είμαστε σε ένα πολύ δύσκολο φεγγάρι. Τα αποτελέσματα δεν έρχονται, ο κόσμος ζητάει πράγματα και δεν ξέρω που θα καταλήξει αυτό, η εικόνα της ομάδας δεν είναι η κατάλληλη.
Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας:
Η ομάδα δεν μπήκε όπως έπρεπε ούτε πριν την κόκκινη. Μπήκε χαλαρά, νωθρά, σιγά-σιγά. Αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Ολυμπιακό που η ομάδα έπαιξε καλύτερα, δεν βλέπουμε αυτό που θέλουμε.
Ενώ συνέχισε:
Είμαστε από τις χειρότερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα. Ένα θέμα είναι σίγουρα ότι ο Άρης ποτέ έως τώρα δεν ήταν κομπλέ. Ο Δώνης δεν μας βγήκε, ο Πέρεθ τώρα γύρισε ενώ τον είχαμε πάρει για βασικό. Δεν θέλω να δικαιολογήσω την ομάδα αλλά αυτά τα θέματα επηρέασαν.
Αμυντικά κόντρα στην Τρίπολη από θαύμα δεν φάγαμε γκολ. Από θαύμα και από τον Σωκράτη (σ.σ. Διούδη) που έκανε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση.
Για τον Λεβαδειακό και τον Νίκο Παπαδόπουλο:
Ο Λεβαδειακός είναι μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα συνεχίσει να είναι ψηλά.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι ένας προπονητής που η ψυχολογία του πηγαίνει με τον ποδοσφαιριστή, αν του δείξεις πράγματα σου δίνει την ευκαιρία. Ο Λεβαδειακός κάνει την καλύτερη πορεία της ιστορίας του και δεν είναι τυχαίο.
Θεωρώ ότι ο Λεβαδειακός είναι ένα σκαλοπάτι για να κάνει το άλμα του και να σταθεί σε μεγαλύτερη ομάδα.




