YellowRadio.grΜπάσκετ

Αμβούργο: Ο πρώην του Άρη, η ανέλπιστη 20αρα και ο τραυματισμός

Η γερμανική ομάδα έχει στο ρόστερ της έναν αθλητή που έχει περάσει από τους κιτρινόμαυρους.

Ο Άρης θέλει να «ζευγαρώσει» τις νίκες του στο Eurocup επικρατώντας την ερχόμενη Τετάρτη (8/10) του Αμβούργου.

Εκεί θα βρει έναν παλιό γνώριμο, τον 25χρονο γκαρντ Έρικ Ριντ, που είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον Άρη τη σεζόν 2023-24, δίχως να εντυπωσιάσει.

Ακολούθησε μία καλή πορεία πέρυσι στην Κορτράικ όπου μέτρησε 13,1 πόντους με 2,1 ριμπάουντ και 1,1 ανά ματς. Αυτή η σεζόν του άνοιξε την πόρτα για την BBL, όπου ήρθε σε συμφωνία με το Αμβούργο.

Το ξεκίνημα του στο Eurocup με το Αμβούργο ήταν ονειρικό, καθώς είχε 21 πόντους απέναντι στη Χάποελ Ιερουσαλήμ όντας ο κορυφαίος της ομάδας του.

Ο Ριντ έχει επίσης αυξημένο ρόλο, καθώς έχει τραυματιστεί ο 27χρονος γκαρντ, Οσάρο Ριχ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button