Πόλο

Εθνική Νέων Ανδρών: Νικηφόρα (19-18) πρεμιέρα απέναντι στην Ιταλία στο Παγκόσμιο

Η εθνική νέων ανδρών πόλο κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης, αφού επικράτησε με 19-18 της Ιταλίας.

Αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου έκανε η εθνική νέων ανδρών πόλο, η οποία πήρε τη νίκη με 19-18 επί της Ιταλίας στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης που λαμβάνει χώρα στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο (5-5) στις αρχές του, με τους διεθνείς μας να ανεβάζουν ρυθμούς και να ξεφεύγουν με 15-10 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου.

Σε εκείνο το σημείο, όμως, οι Ιταλοί αντέδρασαν και έφεραν το ματς στα ίσια (17-17). Μπιτσάκος και Αγγελόπουλος σκόραραν, ο Βεκρής έκανε σημαντική απόκρουση και κάπως έτσι η Ελλάδα κατάφερε, εν τέλει, να πάρει τη νίκη.

Επόμενος αντίπαλος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι η Σερβία, την Κυριακή (15/06) στις 17:00.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button