Ποδόσφαιρο

Τα επόμενα 24ωρα όλα μπαίνουν σε μια σειρά στον Άρη

Λίγο ακόμα υπομονή θα πρέπει να κάνουν άπαντες στον Άρη προκειμένου να μάθουν το πότε η ομάδα θα αναχωρήσει για το εξωτερικό και τι φιλικά θα δώσει εκεί που αφορούν το βασικό στάδιο προετοιμασίας πριν πέσει κατευθείαν στα βαθιά και στην πρώτη ευρωπαϊκή της μάχη.

Οι κιτρινόμαυροι θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη στις 16 Ιουνίου και για περίπου δύο εβδομάδες θα προπονηθούν στο Νέο Ρύσιο. Έπειτα, προς το τέλος του μήνα θα αναχωρήσουν για το εξωτερικό με πιθανό προορισμό το Σιένταμ, περιοχή του Ρότερνταμ όπου βρέθηκαν και πέρσι κι έμειναν ικανοποιημένοι.

Εκεί θα παραμείνει η ομάδα για διάστημα 12 ημερών. Θα δώσει τρία φιλικά, ενώ ένα επιπλέον θα γίνει στη Θεσσαλονίκη ως πρόβα τζενεράλε για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για τις 24 Ιουλίου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button