YellowRadio.grΠοδόσφαιρο

Νταρίντα: «Έδωσα και την ψυχή μου, για αυτό φεύγω»

O Βλάντιμιρ Νταρίντα στάθηκε πως η παρουσία του στον Άρη ήταν μια όμορφη εμπειρία, “έμεινε” στην απώλεια του Κυπέλλου ενώ τόνισε πως αποχωρεί προκειμένου να είναι κοντά στην οικογένεια του.

Αρχικά είπε για το τι νιώθει: “Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Θέλω να πω ότι πέρασα 2,5 όμορφα χρόνια στην Ελλάδα. Ηταν μια όμορφη εμπειρία, αλλά έτσι είναι η ζωή. Τώρα, είναι η στιγμή να γυρίσω στη χώρα μου”.

Για αυτό που του “μένει” από τον Άρη: “Είναι δύσκολο να συγκεντρώσω σκέψεις. Ενα πράγμα που μου έρχεται είναι η απώλεια του Κυπέλλου και επίσης αυτός ο τρελός τύπος, ο Μπράμπετς, το να έχω συμπαίκτες από τη χώρα μου και όλους γενικά στην ομάδα, ήταν όμορφο”.

Για την αποθέωση που γνώρισε με τα όσα προσέφερε: “Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δίνω και την ψυχή μου στο γήπεδο. Ο κόσμος το αναγνώρισε και ήταν μια όμορφη στιγμή”.

Για το ότι θα γυρίσει στη χώρα του και ποια είναι η ομάδα που θα παίξει: “Είναι απόφαση που σκεφτόμασταν καιρό με τη γυναίκα μου. Οι γονείς μου θέλουν να βλέπουν τα εγγόνια τους. Η επόμενη ομάδα είναι η Χράντετς Κράλοβε. Θα παίξω για ομάδα της πόλης μου”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button