Βασικά ΘέματαΜπάσκετ

O Μποχωρίδης πέτυχε double-double, έβγαλε σχεδόν όλο το παιχνίδι στο παρκέ και έκανε λίγο από όλα

Ένας από τους πρωταγωνιστές της χθεσινής (26/10) νίκης του Άρη Midea κόντρα στον Κολοσσό H Hotels ήταν ο 30χρονος γκαρντ

Ο Τζέιμς Μπανκς έμεινε εκτός αποστολής, ο Τζος Ρόμπερτς χρησιμοποιήθηκε για λιγότερο από 10′, ο Γιώργος Γκιουζέλης είναι τραυματίας και ο Νέιτ Λαζέφκσι παρότι έπαιξε για 14:29 στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ακόμα ανέτοιμος.

Η λειψανδρία που υπάρχει στη γραμμή των ψηλών του Άρη ανάγκασε τον Γιάννη Καστρίτη να καταστρώσει ένα εναλλακτικό πλάνο για να καλύψει το κενό. Δημιουργήθηκε, λοιπόν, ένα τρενάκι από εσωτερικές ανακατατάξεις που είχαν σαν αποτέλεσμα να μείνει ο Μποχωρίδης στο παρκέ για 38:02 καλύπτοντας από τη θέση “2” μέχρι και αυτή του πάουερ φόργουορντ.

Βέβαια αυτά τα λεπτά δε χαρίστηκαν στον Έλληνα πρώην διεθνή. Στο χρόνο συμμετοχής του ο γκαρντ του Άρη σημείωσε το πρώτο εφετινό του νταμπλ-νταμπλ έχοντας 11 πόντους (3/7 τρίποντα και 2/2 βολές) και 11 ριμπάουντ εκ των οποίων τα δύο επιθετικά. Προσέθεσε ακόμη 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 2 λάθη στη στατιστική αποτελώντας το δεύτερο καλύτερο παίκτη των νικητών βάσει του ranking.

Ο Άρης δεν παίρνει όσα θα περίμενε από όλους του τους ξένους. Αυτή η συνθήκη σε συνδυασμό με τους συνεχείς τραυματισμούς που πλήττουν την ομάδα κάνει απαραίτητο να τραβήξουν το κουπί παίκτες που θα είχαν θεωρητικά πιο συμπληρωματικό ρόλο στο φετινό ρόστερ. Η χθεσινή ήταν η δεύτερη καλύτερη φετινή εμφάνιση του γεννημένου στη Θεσσαλονίκη γκαρντ μετά από αυτή κόντρα στη Λιετκαμπέλις.

Ζητούμενο είναι να αποκτήσει και διάρκεια στις εμφανίσεις του έτσι ώστε να δώσει “χέρι βοηθείας” στον Ντε Τζούλιους και τον Τολιόπουλο που έχουν επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος του επιθετικού τουλάχιστον παιχνιδιού των κιτρινόμαυρων από τη στιγμή που οι υπόλοιποι ξένοι του Άρη προσπαθούν ακόμα να βρουν τα πατήματα τους και χαρακτηρίζονται από αστάθεια στην απόδοση τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button