Βασικά ΘέματαΜπάσκετ

Ο Ντε Τζούλιους φαίνεται να αναλαμβάνει ρόλο ηγέτη

Άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Αμερικάνο άσσο

Ο Ντε Τζούλιους στο χθεσινό (26/10) παιχνίδι κόντρα στο Κολοσσό και τη νίκη του Άρη Midea στο τελευταίο δευτερόλεπτο απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι ο πιο αξιόπιστος ξένος της ομάδας μέχρι στιγμής.

Ο Αμερικανός είχε 25 πόντους που αποτελούν τη δεύτερη καλύτερή του φετινή επίδοση πίσω μόνο από τους 30 που είχε πετύχει στην εντός έδρας ήττα από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο 25χρονος πόιντ γκαρντ πέρα από το σκοράρισμα ήταν και ο πρώτος της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη σε ασίστ μοιράζοντας 5 καλάθια στους συμπαίκτες του με τον Τολιόπουλο να ακολουθεί με 4.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει μείνει σε κανένα αγώνα σε πρωτάθλημα και EuroCup σε μονοψήφιο αριθμό πόντων το οποίο αποτελεί άλλο ένα δείγμα της σταθερότητας που επιδεικνύει στο μπροστά μέρος του παρκέ.

Ο Άρης μπορεί να κέρδισε με το καλάθι του Γούντμπερι αλλά, αν δεν ήταν ο Ντε Τζούλιους να τον κρατήσει στο παιχνίδι, όταν η διαφορά ήταν σταθερά σε διψήφια επίπεδα και έφτασε μέχρι και το -19 κανείς δε θα μιλούσε για μία νίκη ψυχολογίας αλλά για μία ακόμα κακή εμφάνιση.

Μη ξεχάσουμε κιόλας πως στα 8″ για το τέλος ο Αμερικανός ευστόχησε σε εντυπωσιακό μακρινό τρίποντο για το 81-83. Απλώς ο Σλαφτσάκης ευτύχησε να ευστοχήσει στο τρίποντο της ζωής του και έδωσε την ευκαιρία στον Γούντμπερι να γίνει αυτός ο ήρωας της τελευταίας στιγμής “κλέβοντας” έτσι το συγκεκριμένο τίτλο από τον MVP του φετινού Άρη μέχρι στιγμής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button