Μπάσκετ

EuroCup: Στην έδρα του επικίνδυνου Άρη ταξιδεύει η Τσεντεβίτα

Τη προαναγγελία της 5ης αγωνιστικής πραγματοποίησε η διοργάνωση στην ιστοσελίδα της

Όσον αφορά το παιχνίδι του Άρη κόντρα στην ομάδα της Λιουμπλιάνας τη Τετάρτη 23/10 στις 20:00 στο Αλεξάνδρειο, τόνισε πως οι Σλοβένοι έχουν να πραγματοποιήσουν ένα επικίνδυνο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη στη προσπάθειά τους να διατηρηθούν στις υψηλές θέσεις του ομίλου.

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στον Ντε Τζούλιους από πλευράς κιτρινόμαυρων που έχει 16.2 πόντους μέσο όρο και σουτάρει με 57.5% εντός πεδιάς, ενώ ο Ντεβάντε Τζόουνς και ο Αλεκσέι Νίκολιτς είναι τα πρόσωπα που η διοργανώτρια αρχή ξεχωρίζει από τους φιλοξενούμενους.

Στέκεται επίσης στον τομέα των λαθών τα οποία και θεωρεί πως είναι μία κατηγορία που μπορεί να κρίνει εν πολλοίς την έκβαση του παιχνιδιού. Ο Άρης έχει τη τέταρτη χειρότερη επίδοση στη διοργάνωση με 16.3 ανά παιχνίδι, ενώ η Ολίμπια με 11 μέσο όρο έχει τη καλύτερη ανάμεσα σε όλες τις ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε το BKT EuroCup:

«Η Τσεντεβίτα (3-1) θα προσπαθήσει να διατηρήσει τη θέση της κοντά στη κορυφή του γκρουπ Β’, με ένα ταξίδι στην έδρα του επικίνδυνου ΑΡΗ (1-3). Η Ελληνική ομάδα ξέμεινε από δυνάμεις κόντρα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, αλλά έχει τον «καυτό» Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους, ο οποίος μετράει 16,2 πόντους ανά αγώνα με 57,5% εντός πεδιάς.

Η προστασία της μπάλας θα είναι σημαντική: Ο ΑΡΗΣ κάνει κατά μέσο όρο 16,3 λάθη ανά αγώνα, το οποίο είναι η τέταρτη χειρότερη επίδοση στη διοργάνωση. Η Τσεντεβίτα ηγείται του EuroCup σε αυτή τη κατηγορία με 11 λάθη ανά αγώνα.

Ο Ντεβάντε Τζόουνς είναι κλειδί στη γραμμή των κοντών, καθώς μετράει 11 πόντους και 5 ασίστ ανά αγώνα, την ώρα που ο Αλεξέι Νίκολιτς θα ψάξει να βρει ξανά τον στόχο του πίσω από τα 6,75μ. μετά το 0/5 που είχε τη περασμένη εβδομάδα σε σουτ τριών πόντων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button