Διεθνή

O Τζόκοβιτς νίκησε τον Ναδάλ στην τελευταία αναμέτρηση των δύο θρύλων του τένις

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε την τρίτη θέση στο Six Kings Slam χάρη στη νίκη του επί του Ράφα Ναδάλ με σκορ 6-2, 7-6(5) σε μια αναμέτρηση που σηματοδότησε το τέλος ενός κλασικού τένις.

Αυτοί οι δύο θρύλοι είχαν βρεθεί αντιμέτωποι συνολικά 60 φορές πριν από αυτόν τον αγώνα επίδειξης στη Σαουδική Αραβία και οι κερκίδες γέμισαν για να παρακολουθήσουν αυτή την τελική αναμέτρηση που δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα τελείωνε.

Ο Τζόκοβιτς, με δύο breaks στα πρώτα και στα τελευταία games του πρώτου set, επικράτησε εύκολα με 6-2. Στο δεύτερο set, ανέκτησε γρήγορα το χαμένο break, αλλά ο Ναδάλ απάντησε άμεσα. Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Τζόκοβιτς κατέκτησε το tie-break με 7-6, εξασφαλίζοντας την τρίτη θέση στο τουρνουά.

Ναδάλ και Τζόκοβιτς έχουν ενσαρκώσει μια από τις μεγαλύτερες αντιπαλότητες, όχι μόνο στο τένις, αλλά και σε όλα τα παγκόσμια αθλήματα τα τελευταία 16 χρόνια.

Ο Τζόκοβιτς κέρδισε 16 τελικούς έναντι 13 του Ναδάλ, και παρόλο που σήμερα δεν ήταν τελικός, αυτή η αναμέτρηση στο Six Kings Slam λειτούργησε ως φόρος τιμής στη χρυσή εποχή που μας χάρισε το τένις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button