Ποδόσφαιρο

Τζίμας: “Το Άρης-ΠΑΟΚ είναι το νούμερο ένα ντέρμπι στην Ελλάδα”

Η Νυρεμβέργη έκανε αφιέρωμα στον Έλληνα φορ που αγωνίζεται εκεί με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ

Ο Στέφανος Τζίμας ο οποίος ανήκει στους ασπρόμαυρους της Θεσσαλονίκης έδωσε μεγάλη συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Νυρεμβέργης και αναφέρθηκε και στο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, οι Γερμανοί δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για την εμπειρία του από ντέρμπι στην Ελλάδα μιας και έπεται τοπικό ντέρμπι με τη Γκροίτερ Φιρτ για την ομάδα από τα νότια της χώρας για τη Bundesliga 2. Όπως σημειώνουν, λοιπόν και στην ιστοσελίδα τους, ο γεννημένος στη Θεσσαλονίκη 18χρονος φορ τόνισε πως το νούμερο ένα ντέρμπι στην Ελλάδα δεν είναι το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός αλλά το Άρης-ΠΑΟΚ. Η συμμετοχή μάλιστα σε τέτοιου είδους παιχνίδια τον βοήθησε να συνειδητοποιήσει από νωρίς τη σημασία των ντέρμπι.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα του γερμανικού συλλόγου αναφέρει πως:

“Αυτό που θα μπορούσε να τον βοηθήσει τώρα είναι η προηγούμενη εμπειρία του με τα ντέρμπι. Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναϊκού –το ντέρμπι της Αθήνας– είναι οικείο σε κάθε ποδοσφαιρόφιλο. Αλλά για το νούμερο 9 μας, το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είναι το νούμερο ένα: «Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην Ελλάδα και σημαίνει πολλά για τους φιλάθλους εκεί. Αυτή η μονομαχία με έκανε να συνειδητοποιήσω από νωρίς τη σημασία των ντέρμπι».”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button