Μπάσκετ

Οι Σέλτικς έβαλαν στοπ στη πιθανότητα διεξαγωγής super cup κόσμου

Παίκτες και προπονητής των πρωταθλητών του NBA κλήθηκαν να απαντήσουν στο ενδεχόμενο αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό Aktor για τη στέψη του υπερπρωταθλητή κόσμου

Στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσαν μετά το παιχνίδι της preseason κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς, δημοσιογράφοι ρώτησαν άτομα της ομάδας των Σέλτικς για τις σκέψεις τους σχετικά με το αν θα ήθελαν να συμμετέχουν σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Οι απαντήσεις τους δεν ήταν τόσο ενθαρρυντικές και κάπως έτσι φαίνεται πως το όνειρο του Κώστα Σλούκα και του προπονητή του Εργκίν Αταμάν για διηπειρωτικό τελικό στο ΟΑΚΑ θα παραμείνει όνειρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Τζέισον Τέιτουμ: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για υποθέσεις. Δεν νομίζω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Έχει πλάνα να το συζητάμε και να λέμε για το πόσο ανταγωνιστικό θα ήταν, αλλά αμφιβάλλω αν μπορεί να διεξαχθεί ένα τέτοιο παιχνίδι»

Τζο Μαζούλα (προπονητής): «Θα παίξω οποιονδήποτε έχει το πρόγραμμά μας, αλήθεια δεν με ενδιαφέρει».

Ξαβιέ Τίλμαν: Θα ήθελα να ανταποκριθώ στην πρόκληση αυτή; Όχι, πιστεύω πραγματικά ότι το NBA είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, επομένως όταν λέμε “πρωταθλητές κόσμου” δεν το λέμε ελαφρά, το αξίζουμε, όλοι δουλεύουμε σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο.

Αν οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα στον κόσμο λέει ότι είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές ή οτιδήποτε άλλο, δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία σε αυτό. Προσωπικά, πιστεύω ότι αυτό είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button