Διεθνή

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ “βγάζει στο σφυρί” τον Άντονι

Η “κόκκινοι διάβολοι” φαίνεται πως πήραν την απόφαση να βγουν στην αγορά και να ψάξουν ομάδα που να θέλει τον 24χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ

Η υπομονή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μάλλον έφτασε στο τέλος της. Οι διοικούντες την ομάδα φαίνονται διατεθειμένοι να απαλλαγούν από τον Άντονι δύο χρόνια μετά την απόκτησή του.

Η άφιξή του στην ομάδα είχε προκαλέσει ενθουσιασμό εξαιτίας των εντυπωσιακών του εμφανίσεων με την ομάδα του Άγιαξ. Γι’ αυτό και δαπανήθηκαν 95 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του. Ο Βραζιλιάνος δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας και του κόσμου και έχει χάσει εδώ και καιρό τη θέση του στην ενδεκάδα.

Φημολογείται πως η διοίκηση της ομάδας θα ήθελε να τον παραχωρήσει με ένα ποσό της τάξης των 40 εκατομμυρίων ευρώ. Βέβαια και αυτό το ποσό δε θα βρεθεί πολύ εύκολα, δείγμα της πτώσης του παίκτη στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Χαρακτηριστικό είναι πως τo transfermarkt τον κοστολογεί στα 20 μύρια. Ο Άντονι μετρά 12 γκολ και 5 ασίστ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button