Διεθνή

Αντιμέτωπος με τετραετή φυλάκιση πρώην παίκτης του Ολυμπιακού

Μπλεγμένος με τις αρχές βρίσκεται ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ουί Τζο Χουάνγκ

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και τεσσάρων ετών βρίσκεται ο πρώην φορ του Ολυμπιακού, της Νότιγχαμ Φόρεστ για παράνομη βιντεοσκόπηση σεξουαλικών του στιγμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, ο Νοτιοκορεάτης βιντεοσκοπούσε δύο γυναίκες με τις οποίες είχε συνευρεθεί σεξουαλικά σε τέσσερις περιπτώσεις χωρίς την άδειά τους. Τα εν λόγω βίντεο έπεσαν στα χέρια των αρχών όταν τα διέρρευσε η κουνιάδα του ίδιου του Χουανγκ.

Όπως προκύπτει, η κουνιάδα του, τον εκβίαζε με αυτά τα βίντεο και εν τέλει τα δημοσιοποίησε τον Ιούνιο. Ο πρώην φορ των ερυθρολεύκων, τη μήνυσε και δικαιώθηκε με τη γυναίκα να μπαίνει τον Σεπτέμβριο στη φυλακή για εκβιασμό.

Παρόλα αυτά οι αρχές έκριναν πως τα βίντεο ήταν παράνομα και κάλεσαν τον ποδοσφαιριστή που φέτος πήρε μεταγραφή στην Αλάνιασπορ για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Ο Χουάνγκ βρέθηκε σήμερα στο δικαστήριο της Σεούλ όπου και δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα και όσους τα έχουν υποστηρίξει. Οι εισαγγελείς ζητούν τη φυλάκισή του για 4 χρόνια και μένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button