Ποδόσφαιρο

Στη Παναχαϊκή ο Σούλης Παπαδόπουλος

Νέο σταθμό στη καριέρα του βρήκε ο πρώην προπονητής του Άρη

Την πρόσληψη του Σούλη Παπαδόπουλου ως νέου της τεχνικού ανακοίνωσε η Παναχαϊκή. Ο Έλληνας τεχνικός θα αντικαταστήσει τον πρώην προπονητή της ομάδας της αχαϊκής πρωτεύουσας, Γιάννη Τάτση, ο οποίος είχε απομακρυνθεί κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είχε θητεύσει δύο φορές στο παρελθόν στον πάγκο του Άρη. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2012-13, όταν και είχε καταφέρει να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ θετικών αποτελεσμάτων στις τελευταίες αγωνιστικές υπό την καθοδήγηση του.

Η δεύτερη θητεία του δεν ήταν το ίδιο επιτυχημένη. Την αμέσως επόμενη χρονιά αντικατέστησε τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς από τον κιτρινόμαυρο πάγκο με εκ νέου στόχο την παραμονή της ομάδας στη Super League. Ο στόχος αυτός άρχισε να απομακρύνεται όσο περνούσε η χρονιά και έτσι ο Σούλης Παπαδόπουλος παραιτήθηκε μετά από μία ήττα με τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

“Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Ο έμπειρος τεχνικός με το πλούσιο βιογραφικό έχοντας περάσει από ιστορικές ομάδες, όπως οι Προοδετική, Πανηλειακός, Αιγάλεω, Διαγόρας, Βέροια, Ηρακλής, Άρης, Λάρισα, Χανιά κ.α. επιστρέφει στην ομάδα μας.

«Κόουτς καλωσήρθες πάλι πίσω στην ομάδα μας! Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες!».

Η πρώτη δήλωση του Σ. Παπαδόπουλου για την επιστροφή του:

«Χαίρομαι που ανήκω πάλι στην οικογένεια της Παναχαϊκής. Σε αυτή την μεγάλη και ιστορική ομάδα. Μετά την σημερινή προπόνηση θα τοποθετηθώ αναλυτικά και περαιτέρω».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button