Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο

Χωρίς προβλήματα εν όψει Athens Kallithea

Συνεχίστηκε χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού η προετοιμασία του Άρη με αντίπαλο την Athens Kallithea

Με μία πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο συνεχίστηκαν οι προπονήσεις της ομάδας του Άκη Μάντζιου. Ο τεχνικός των “κιτρίνων” δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και έτσι καταστρώνει απερίσπαστος τα πλάνα του για τον αγώνα της Κυριακής στις 20:00 με αντίπαλο την Athens Kallithea.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με πρωινή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί αύριο και πάλι στο προπονητικό κέντρο του Άρη στο Νέο Ρύσιο. Να υπενθυμίσουμε ότι το απουσιολόγιο του Έλληνα τεχνικού θα γίνει εντελώς λευκό, όταν ενσωματωθεί ξανά στις προπονήσεις και ο Άλβαρο Σαμόρα. Ο 22χρονος Κοσταρικάνος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και ξεκίνησε από σήμερα το ταξίδι της επιστροφής. Στις προπονήσεις αναμένεται ξανά τη Παρασκευή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

Στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων) ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Athens Kallithea (20/10, 20:00), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Η προπόνηση της Τετάρτης ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»). 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button