Ποδόσφαιρο

Νάγκελσμαν: «Ήταν το καλύτερο ημίχρονο που έχουμε παίξει»

«Το πρώτο ημίχρονο που παίξαμε ήταν το πιο επιτυχημένο της χρονιάς» δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, λίγο μετά την νίκη της εθνικής Γερμανίας με 1-0 επί της Ολλανδίας, στο πλαίσιο του Nations League.

Οι Γερμανοί κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και επικράτησαν χάρη στο γκολ του 23χρονου, Τζέϊμι Λιούελινγκ στο 64ο λεπτό. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν εντυπωσιακοί στο πρώτο ημίχρονο, καθώς δεν επέτρεψαν στους «οράνιε» να κάνουν ούτε ένα σουτ στην εστία, αλλά και να κερδίσουν ούτε ένα κόρνερ.

«Το πρώτο ημίχρονο που παίξαμε ήταν το πιο επιτυχημένο εφέτος. Ημασταν απόλυτα κυρίαρχοι, ο αντίπαλός μας δεν βρήκε λύση για να βγάλει την μπάλα έξω. Μας έλειψε μόνο το γκολ, αλλά ήταν λάθος η απόφαση μου, να μην ζητήσω ένα γρήγορο γκολ από τους παίκτες μου. Ωστόσο, σκοράραμε στην συνέχεια και αξίζαμε να νικήσουμε».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Λιούελινγκ σκόραρε στο 2ο λεπτό, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οριακό οφσάϊντ του Τιμ Κλαϊντιστ.

«Ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα ενεργεί σωματικά για να κερδίσει τους αγώνες, είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που η ομάδα συνδυάζει τα πράγματα. Είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά», πρόσθεσε ο προπονητής της εθνικής Γερμανίας.

 Από την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νεαρός τεχνικός έχει δώσει το… βάπτισμα του πυρός σε 15 (!) ποδοσφαιριστές, με τους δύο τελευταίους (ο Λιούελινγκ και ο 34χρονος τερματοφύλακας, Ολιβερ Μπάουμαν) να κάνουν ντεμπούτο εχθές (14/10).

Μάλιστα ο νεαρός σκόρερ των γηπεδούχων, έμαθε ότι θα παίξει λίγο πριν την έναρξη του ματς, καθώς ο Ντένις Ούνταβ δεν ήταν απόλυτα έτοιμος.

«Έμαθε γύρω στις 10:30 ή 10:40 κατά την διάρκεια της συζήτησης ότι θα έπαιζε. Εάν ήταν άπαντες υγιείς, δεν θα έπαιζε, για να είμαι ειλικρινής. Επαιξε καλά την περασμένη σεζόν με την Στουτγκάρδη. Μας έδωσε την ενέργεια που χρειαζόμασταν απόψε», σχολίασε με νόημα ο Νάγκελσμαν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button