Ποδόσφαιρο

Ήττα και παραίτηση για τον Δημήτρη Σπανό

Ο Δημήτρης Σπανός παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία των Χανίων μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναργειακό.

Τα Χανιά γνώρισαν την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Παναργειακό και βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα στον Νότιο Όμιλο της SL2 με τον Δημήτρη Σπανό μετά το τέλος της αναμέτρησης να δηλώνει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία.

«Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ, ένα παιχνίδι που το περιμέναμε πως και πως, αλλά τελικά το χάσαμε και το χάσαμε με πολύ κακό τρόπο. Μας στεναχωρεί και μας βγάζει έξω από τα ρούχα μας. Ήταν ένα παιχνίδι που η ομάδα έχει πλήρη κατοχή, έχει τον έλεγχο, έχασε 11 τελικές, ευκαιρίες για γκολ. Πράγματα εκτός πραγματικότητας. Σε όλα αυτά υπάρχει και ένας υπεύθυνος, και ο υπεύθυνος είναι πάντα ο προπονητής. Είναι κάτι που μου τυχαίνει πρώτη φορά στα 20 χρόνια.

Από αυτό το βήμα θέλω να σας πω ότι σήμερα ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι σαν προπονητής. Να βλέπεις τους ποδοσφαιριστές σου να δουλεύουν τρεις μήνες και να χάνεις παιχνίδια που δεν πρέπει να χάνεις, κάτι πρέπει να αλλάξεις. Έστω, στην αποφασιστικότητα, έστω στην τελική απόφαση. Θα πρέπει κάτι να αλλάξει για το καλό της ομάδας. Αυτό που θέλω αυτό πραγματικά είναι να βρει η ομάδα των Χανίων τον δρόμο της. Αυτό εδώ θέλω να ευχαριστήσω εσάς (σ.σ. τους δημοσιογράφους), τους ποδοσφαιριστές μου, τους συνεργάτες μου, τον πρόεδρο, τον κύριο Τουλουπάκη, τον κύριο Λαμπράκη. Είναι όλοι καλοί άνθρωποι αλλά δυστυχώς αυτό που είχαμε προγραμματίσει δεν μας βγήκε», ανέφερε ο Σπανός, ο οποίος υπογράμμισε στη συνέχεια:

Θέλω να πω ένα συγγνώμη στον κόσμο γιατί πραγματικά το να βλέπω μία ομάδα να μην κερδίσει στο γήπεδό της με τον Παναργειακό, χωρίς να θίξω τον Παναργειακό, θεωρώ ότι είναι λογικό να φωνάζουν. Το νιώθω μέσα από την καρδιά μου να τους πω συγγνώμη, γιατί είχα άλλα όνειρα, άλλες φιλοδοξίες και τα πράγματα μας ήρθαν πολύ άσχημα. Θεωρώ ότι θα φύγω σαν φίλος και ελπίζω να έρθει ένας άνθρωπος να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας. Πραγματικά αυτά που βλέπω στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, εκτός από το δεύτερο ημίχρονο με την Καλαμάτα που είμαστε πραγματικά κακοί, δεν το έχω συναντήσει ποτέ, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Όλα γίνονται βάσει σχεδίου, δεν τυχαίνει κάτι. Συνεχίζουμε όχι μαζί, αλλά χώρια, να θέλουμε την πρόοδο των Χανίων».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button