Βασικά ΘέματαΜπάσκετ

Βόβορας: «Εξαιρετικός ο Άρης, έκανε μεγάλο παιχνίδι στη Λιθουανία»

Ο Γιώργος Βόβορας βρέθηκε στο Πανεβέζις για να δει τον αγώνα του Άρη απέναντι στη Λιετκαμπέλις και μίλησε στο YellowRadio.gr για τις εντυπώσεις του.

Αναλυτικά όσα είπε στον Ιάσονα Μίσχο:

Αρχικά για την εικόνα του αγώνα ανέφερε:

Νομίζω ότι ο Άρης έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου, αντέδρασε εξαιρετική στην επιθετική άμυνα που προσπάθησε να παίξει η Λιετκαμπέλις. Είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και βοήθησε ότι ο Τολιόπουλος έκανε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και έδωσε αυτοπεποίθηση σε όλη την ομάδα.

Το έχει κερδίσει ο Γιάννης Καστρίτης, ακόμη και στο ξεκίνημα που οι εμφανίσεις δεν ήταν τόσο ενθαρρυντικές, ξέρανε όλοι ότι έχει το τον τρόπο, η ομάδα δουλεύει εξαιρετικά και ήταν θέμα χρόνου να κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

Η ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες, έχει Έλληνες που θέλουν να προοδεύσουν και ξένους που έχουν ταλέντο και ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του Άρη.

Για το αν πρέπει να υπάρχει περισσότερη υπομονή;

Ελλάδα και υπομονή είναι δύσκολος συνδυασμός, είναι μαθημένοι βέβαια οι Έλληνες προπονητές. Νομίζω ότι ο Γιάννης Κατρίτης έχει κερδίσει το να έχει ο κόσμος του Άρη υπομονή, γιατί πάντα δουλεύει και οι ομάδες του έχουν ταυτότητα.

Για το τι είπε στον Γιάννη Καστρίτη μετά το τέλος του ματς:

Του είπα ότι ήταν εξαιρετική ομάδα, ότι διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι και στην επίθεση και στην άμυνα και ήταν εξαιρετική η εικόνα.

Για τη δική του παρουσία στη Λιθουανία:

Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ένα πρωτάθλημα που μπορεί να κερδίσεις τους πάντες και να χάσει από όλους, έχει ξεκινήσει πολύ καλά η ομάδα μου και είμαι ευχαριστημένος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button