Βασικά ΘέματαΜπάσκετ

Μπάνκστον: «Είμαι lockdown αμυντικός, αξέχαστο το κάρφωμα με τον Παναθηναϊκό»

Ο Κρίστεον Μπάνκστον μίλησε σε μέσο της Κύπρου και θυμήθηκε κομμάτι της παρουσίας του στον Άρη.

Ο Μπάνκστον αγωνίζεται φέτος στην Τόφας η οποία θα αντιμετωπίσει τον Κεραυνό Στροβόλου. Ο Αμερικανός μίλησε στο superbasket.gr, συστήθηκε ως ένας «lockdown αμυντικός» και θυμήθηκε τα όσα έζησε πέρυσι στον Άρη.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Είσαι ένας παίκτης που έχει μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι στο ζωγραφιστό, κάτι που φάνηκε και από την περσινή χρονιά στον Άρη, όπου μεγάλο ποσοστό των πόντων των κιτρινόμαυρων ήταν από το ζωγραφιστό. Ποια είναι η άποψη σου πάνω σε αυτό και τι θέλεις να προσέχεις περισσότερο στο παιχνίδι σου;

«Ναι, είμαι ένας παίκτης που βάζει πολλούς πόντους στο ζωγραφιστό. Κατά την άποψη μου θέλω να προσέχω το παιχνίδι μου λίγο περισσότερο απέξω, αλλά και να είμαι ένας lockdown defender, δηλαδή ένας αμυντικός που δεν θα αφήνει να περνάει ο αντίπαλος».

Αναφέραμε τον Άρη, οπότε θα ήθελα να μας μιλήσεις για τις εμπειρίες σου από την περσινή σεζόν με τους κιτρινόμαυρους.

«Η παρουσία μου στον Άρη ήταν πολύ καλή. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία εκτός της Αμερικής. Είχαμε πολύ καλή ομάδα, μου άρεσαν όλοι οι παίκτες και οι φίλαθλοι ήταν απίστευτοι».

Τα καρφώματα είναι το σήμα κατατεθέν στο παιχνίδι σου, όπως παρατηρήσαμε και μέσα στην σεζόν πέρσι με τον Άρη, αλλά και από τον αγώνα της Τόφας με την Μπεσίκτας την φετινή χρονιά. Θα ήθελα να μας μιλήσεις για τα καρφώματα σου και αν ξεχωρίζεις κάποιο πιο πολύ; Ιδιαίτερα, αν έχεις αναμνήσεις από το περσινό κάρφωμα στον αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό, που αναδείχθηκε ένα από τα καλύτερα στην σεζόν στην Ευρώπη. 

«Το αγαπημένο μου πράγμα στο παρκέ είναι να κάνω καρφώματα. Νομίζω ότι είναι το σήμα κατατεθέν στο παιχνίδι μου. Θα ήθελα να ξεχωρίσω το κάρφωμα στον αγώνα με την Μπεσίκτας. Δεν είδα τον συμπαίκτη μου από πίσω και απλά κάρφωσα την μπάλα στο καλάθι. Επίσης, το κάρφωμα μου στον αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό ήταν απίστευτο, πιθανόν και το καλύτερο κάρφωμα μου έβερ. Ακόμη έχω στο μυαλό μου εκείνη την ημέρα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button