Ποδόσφαιρο

Η προϊστορία του Άρη στα εντός έδρας ματς με τη Λαμία

Την τρίτη της ισοπαλία στην έδρα του Άρη σε σύνολο επτά αναμετρήσεων πήρε η Λαμία στο περσινό παιχνίδι τους για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Όλες οι ισοπαλίες είναι με διαφορετικά σκορ, αφού η πρώτη ήταν με 1-1, η δεύτερη με 0-0 και η τελευταία με 2-2.

Στα τρία τελευταία παιχνίδια τους – ανεξάρτητα έδρας – σκοράρουν και οι δύο, κάτι που είναι αντίθετο με τις “συνήθειες” τους, αφού στα προηγούμενα επτά από τα έντεκα υπήρχε μόνο μια ομάδα που σημείωσε γκολ.

Ο Λορέν Μορόν έχει φτάσει ήδη τα τέσσερα τέρματα με αντίπαλο την Λαμία στις αναμετρήσεις και στις δύο έδρες. Στα τρία είναι ο Λουίς Πάλμα και ο Γιακούμπ Μπράμπετς.

Η νίκη του Άρη με 5-0 στις 8 Νοεμβρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη είναι η ευρύτερη που έχει με αντίπαλο τη Λαμία, ενώ οι δύο από τις τρεις νίκες του είναι με 3-1.

Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν στις 30 Αυγούστου 1995 στην έδρα της Λαμίας για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Άρη να επικρατεί με 1-0 χάρη στο γκολ του Νίκου Τσιαντάκη. Εκείνη τη σεζόν η ομάδα τη Φθιώτιδας αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική.

ΑΡΗΣ – ΛΑΜΙΑ

7 ΑΓΩΝΕΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

ΓΚΟΛ: 15-5

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button