Μπάσκετ

Λεμπρόν: «Θα είμαι επέκταση του προπονητή στο παρκέ»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μίλησε για τον Τζέι Τζέι Ρέντικ και αναφέρθηκε και στον ρόλο που θα έχει ο ίδιος στους Λέικερς, τονίζοντας πως θα είναι επέκταση του προπονητή στο παρκέ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά την πρώτη προπόνηση των Λέικερς:

Για τον Τζέι Τζέι Ρέντικ: «Ξέρω από τον καιρό μαζί του στο podcast και από όταν τον αντιμετώπισα πως αφοσιώνεται στις λεπτομέρειες. Πρέπει να δουλέψουμε και να καταλάβουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο παρκέ, όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και στις προπονήσεις και όταν βλέπουμε τα φιλμ. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση στην ικανότητά του να μας οδηγήσει».

Για τον ρόλο του: «Θα αποτελέσω παράδειγμα στην ομάδα. Θα είμαι επέκταση του προπονητή στο παρκέ. Τώρα μαθαίνουμε τα συστήματα, αλλά δεν ακούγεται μόνο η φωνή του Ρέντικ αλλά και των άλλων προπονητών. Τα μαθαίνουμε όλα και προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι στο παρκέ».

Για την πρώτη προπόνηση με τον Ρέντικ: «Κάναμε αρκετά drills και ξεκινήσαμε να εφαρμόζουμε τα συστήματα. Το να αφοσιωνόμαστε στις λεπτομέρειες καθημερινά είναι σημαντικό για να βελτιωθούμε. Μαθαίνουμε όσο προχωράμε. Είναι ζωτικής σημασίας να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον, να επικοινωνούμε, και να εφαρμόζουμε όσα μαθαίνουμε στους αγώνες. Κάθε μέρα μας δίνεται η ευκαιρία να γίνουμε καλύτεροι».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button