Βασικά ΘέματαΜπάσκετ

Δεν πήρε όσα ήθελε από τους Έλληνες

Ο Άρης στη χθεσινή αναμέτρηση με τη Τούρκ Τέλεκομ δυσκολεύτηκε ανα διαστήματα να βρεί σκορ, με μεγάλο μερίδιο της ευθύνης να πέφτει στον ελληνικό κορμό του!

Συγκεκριμένα, οι 6 (μαζί με τον ελπιδοφόρο Πουρλίδα) Έλληνες του Αυτοκράτορα δεν μπόρεσαν να σταθούν στη περίσταση του αγώνα και να βοηθήσουν την ομάδα επιθετικά. Συνολικά από τους 63 πόντους της ομάδας, ο ελληνικός πυρήνας της ομάδας κατάφερε να προσφέρει μόνο 16 εξ αυτών.

Οι 8 πόντοι του μέτριου σε γενικές γραμμές (για το επίπεδο που τον έχουμε συνηθίσει) Βασίλη Τολιόπουλου, μαζί με τους 5 του Μαντζούκα και τους μόλις 3 πόντους του Μποχωρίδη αποτέλεσαν τη συνολική προσφορά του γηγενούς τομέα του ρόστερ του Άρη. Από την άλλη οι Χατζηδάκης και Γκιουζέλης δεν μπόρεσαν να ενισχύσουν επιθετικά τον Αυτοκράτορα, γράφοντας 0 πόντους έκαστος.

Ευθύνη δεν μπορούμε να δώσουμε στον 17χρονο Βασίλη Πουρλίδα, καθώς είναι ένα παλικάρι που “ψήνεται” ακόμα και δείχνει θετικά δείγματα, με τον κόουτς Καστρίτη να δείχνει πως είναι διατεθημένος να βοηθήσει τον παίκτη στα πρώτα του βήματα στο επόμενο επίπεδο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button