Βόλεϊ

Ο Γκάνεφ για τελευταία φορά πρόεδρος στη Βουλγαρία!

Ο παλιός παίκτη του Άρη, Λούμπομιρ Γκάνεφ, επανεξελέγη ομόφωνα πρόεδρος της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Βόλεϊ. Ο συναγωνιστής του, Ιβάν Σεφερίνοφ, δεν μπήκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας κατά την ψηφοφορία της Γενικής Συνέλευσης. 

Ο σπουδαίος Γκάνεφ επανεξελέγη ομόφωνα πρόεδρος της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Βόλεϊ για δεύτερη και τελευταία θητεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τη Βουλγάρικη Ομοσπονδία: 

Στη συνεδρίαση εγγράφηκαν 115 σύνεδροι από 134 μέλη της ομοσπονδίας. Ο Γκάνεφ εξελέγη χωρίς αντιπολίτευση. Η θητεία του θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο Πέταρ Κάνεφ, συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους για το διοικητικό συμβούλιο (105). Ο Γκάνεφ έμεινε με έναν λιγότερο. Τα υπόλοιπα μέλη είναι οι Ζίφκο Ζέλεφ, Στάνισλαβ Νικόλοφ, Ίλια Ντίνκοφ, Ιβάιλο Κονσταντίνοφ, Μπόρισλαβ Κιοσέφ, Όγκνιαν Τομόφ, Αλεξάντερ Ποπόφ, Ντέγιαν Νίνοφ, Κάσιμιρ Ιλίεφ, Σάσο Ιοφκόφ, Νικολάι Ιβάνοφ, Ντίμο Τόνεφ, Αλεξάντερ Ιβάνοφ και Μιλ Βελίσκο Μπάγκδαροφ.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με απολογισμό της ομοσπονδίας για τα τελευταία τέσσερα χρόνια και με σκοπό να υιοθετήσει πρόγραμμα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. Το πιο σημαντικό σημείο ήταν η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Πρώτος αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας θα είναι ο Κανέφ. Οι άλλοι αναπληρωτές του Γκάνεφ είναι ο Ντίνκοφ ως δεύτερος αντιπρόεδρος και οι ΚιόσεφΖέλεφ και Κονσταντίνοφ ως αντιπρόεδροι.

 «Για πρώτη φορά, 115 σύλλογοι συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση», είπε ο Γκανέφ. «Από τότε που είμαι στην ομοσπονδία, δεν υπήρξαν τόσοι πολλοί σύλλογοι. Τόσο η έκθεση όσο και το νέο πρόγραμμα έγιναν δεκτά με απόλυτη ομοφωνία. Έχουμε πολλά νεα, σύντομα θα τα δείτε να ανακοινώνονται επίσημα στο Βόλεϊ. Για παιδιά και εφήβους είναι πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας ο Ντέιβιντ Νταβίντοφ, έχει γίνει πρόεδρος της παιδικής επιτροπής βόλεϊ έχει θέση στο άθλημά μας και δεν πειράζει που δεν είναι μέλος του ΔΣ, πιθανότατα θα παραμείνει πρόεδρος της επιτροπής μάρκετινγκ. Και οι τρεις έχουν πλέον την πλήρη ευκαιρία να εργαστούν. Αμέσως μετά την εγγραφή στο Εμπορικό Μητρώο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Όλα τα μέλη θα κληθούν στους αγώνες του Super Cup στις 12 και 13 Οκτωβρίου. Αν ταιριάξουμε μέχρι τότε, θα μαζευτούμε για πρώτη φορά. Όλοι οι άνθρωποι που ήταν παρόντες εδώ συγκεντρώνονται από το βόλεϊ.

Φυσικά, μάθαμε από τα λάθη που κάναμε. Ξεκινήσαμε να κάνουμε τις αλλαγές πριν από περισσότερο από ένα μήνα. Εννοώ εκεί που καταλάβαμε ότι δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Όποιος σταθεί μπροστά πρέπει να δουλέψει. Οι σύλλογοι επέλεξαν τα πιο σωστά άτομα που μπορούν να ολοκληρώσουν τις εργασίες. Η βαθμολογία είναι κάτι παραπάνω από καλή για τη δουλειά που έγινε. Αλλά πιστέψτε με, κάναμε πολλή δουλειά με συναδέλφους από το Διοικητικό Συμβούλιο. Αν έπρεπε να το περιγράψω, θα μου έπαιρναν μέρες, όχι ώρες. Άλλωστε μας ενώνει το βόλεϊ. Συνεχίζουμε να αναζητούμε συνεργάτες όλων των ειδών. Τα κεφάλαια που έχουμε είναι πολύ λιγότερα από αυτά που χρειαζόμαστε. Συνεχίζουμε όμως να δουλεύουμε και να ανταπεξέλθουμε. Για μένα όλες οι πόρτες των υπουργείων και των φορέων είναι ανοιχτές. Θα συνεχίσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και θα είμαι ακόμα πιο απαιτητικός από τα μέλη του Δ.Σ.

Μπορώ να συνεργαστώ με οποιονδήποτε και να τα πάω καλά με οποιονδήποτε. Διορίσαμε δύο νέους υπαλλήλους στην ομοσπονδία στο τμήμα «Βόλεϊ Παίδων και Νέων». Έχουμε πάνω από 2.500 αγώνες εκεί κάθε χρόνο. Στόχος μας είναι όλες οι επιτροπές να λειτουργούν όπως η Εθνική Βόλεϊ, η οποία είναι η καλύτερα αναπτυσσόμενη και έχει ανεβάσει το επίπεδο δουλειάς που άλλες επιτροπές δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν. Αν δω ότι οι σύλλογοι δεν θέλουν να γίνω πρόεδρος, θα αφήσω τον εαυτό μου.

Κατάλαβαν ότι δεν έχουμε τίποτα να μοιραστούμε. Συναντήσαμε τον Ιβάν Σεφερίνοφ πριν από τη συνάντηση. Του είπα ότι υπάρχει θέση στο βουλγαρικό βόλεϊ. Η σημερινή γενική συνέλευση δεν ήταν «αυτή κατά εκείνου», αλλά ας ενωθούμε. Μέχρι πριν από ενάμιση μήνα, δεν ήξερα αν θα το κάνω ούτε εγώ, ούτε κανένας από την καρδιά μου Το διοικητικό συμβούλιο παίρνει μισθό».

Ο Γκάνεφ υπενθύμισε ότι σύμφωνα με το καταστατικό της ομοσπονδίας, ένας πρόεδρος δεν μπορεί να υπηρετήσει περισσότερες από δύο θητείες. Και μετά από τέσσερα χρόνια, δεν θα είναι πλέον πρόεδρος της BF Volleyball.

Την περασμένη εβδομάδα, η FIVB επιθεώρησε την αίθουσα στο Μπουργκάς. Θα υπάρξει ένα τουρνουά Nations League για άνδρες εκεί τον επόμενο χρόνο τον Ιούνιο.

Απόφαση για τον προπονητή της εθνικής ομάδας γυναικών θα λάβει το ΣτΕ. Το συμβόλαιο του Λορέντσο Μιτσέλι έχει λήξει. Κάθε ένα από τα νέα μέλη θα μπορεί να προτείνει αιτήσεις και στη συνέχεια θα ληφθεί απόφαση ποιος θα είναι ο νέος μέντορας. Αυτό ισχύει και για όλους τους προπονητές νέων, όπου δεν υπάρχουν ακόμη.

«Εύχομαι επιτυχία στο νέο διοικητικό συμβούλιο, ας εργαστούμε μαζί για την ευημερία του βουλγαρικού βόλεϊ», κατέληξε ο Γκάνεφ.

Πηγή: Volleyland.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button